Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MORDERCA33

Ciagle do mojego meza wydzwnia kolezanka z pracy

Polecane posty

Gość pegi salomonka
napisz coś wiecej to zaradzimy coś

Gość MORDERCA 33
Kiedys już pislam o tej sprawie zakochala się(chyba ) w nim starsza o 9 lat baba i wkolko wydzwnia i robi jakies esy a ja mam juz dosyc

Gość jak ja unicestwisz
to juz nie bedzie czego obrzydzac, czyz nie?

To znajoma moich tesciow ja jej nie widzialam ale tesciowa twierdzi ze nie jest dla mnie zagrozeniem bo wazy ze 130kg i ze chyba jej sie w glowie przewrocilo

Gość 9 lat starsza baba
ja moge ci napisac co zrobic zeby wyrwac mlodszego zonatego :classic_cool:

Gość Szahistka z Augustowa
Pewnie sie bzykaja w toalecie w pracy albo po godzinach na fotelu szefa. :/

a moze jak bedzie dzwonila to po prostu odbierz i milym glosem poinformuj, ze maz niestety jest bardzo zajety... pewnie pomoze tylko na chwile- na dzien albo dwa. Co zrobic, zeby przestala w ogole dzwonic? to chyba juz nalezy do Twojego meza... niech z nia porozmawia i powie, ze nie zyczy sobie takich telefonow

akurat chodzi mi o zatrucie jej życia a nie o takie tekst to poważna sprawa i wcale mi nie do śmiechu mam 2 dzieci

Gość powiedz mezowi
ze nie podoba ci sie ze jego kochanki wydzwaniaja do was do domu niech cos z tym zrobi

posciel w kratke ona wydzwania na komorke :(jego oczywiscie a z nim rozmawialam i troche nie bardzo mi się chce wierzyć ze by go cos znia laczylo raczej to jejodbilo znalazla sobie w nim "przyjaciela ktoremu sie zwierza"

juz sama nie wiem moze mam cos z glowa ,ale wydaje mi się ze karzda kochajaca osoba tak by myslala jak ja ,chciala bym jej tak poprzeszkadzac ze by miala dosyc mam jej numer tel

niech on jej powie stanowczo, ze nie zyczy sobie aby do niego tyle wydzwaniala i tyle. Tylko chyba w ten sposob mozna to rozwiazac... skoro dla twojego meza to nikt wazny to raczej nie powinien miec zadnych problemow z powiedzeniem jej tego

Gość Spermochłon
A gdy ta kolezanka wydzwania to o czym rozmawiaja? Czy on wtedy zamyka sie z komorka w lazience? Czy uprawiaja phonesex?

dzwoni i mowi ze siepoklucila z kims i jej smutno on podobno rozmawial z nia,ale ostatnio nosi wyciszona komore (wstyt sie przyznac ale sprawdzilam i dzisiaj dzwonila 33 razy ale zadna rozmowa nie była odebrana

Gość pomyśl czasem - to nie boli
Jakby mieli coś do ukrycia to nie dzwoniłaby tak jawnie. Nawet byś nie wiedziała o jej telefonach. Żałosne są takie nadmiernie zaborcze i zazdrosne babusy:-D

Gość pomyśl czasem - to nie boli
Nic nie rozumiesz. Jakby to byl romans, to ona nie dzwonilaby do niego jak jest w domu. a on natychmiast by kasowal wszystkie połączenia.

33 razy ?!?!?!?! cholera .... normalnie stalker ... dzwoncie po psychiatre

tu chyba nie chodzi o to, ze moze miec z nia romans, ale o to, ze jest to raczej meczace i niepkojace te jej wydzwanianie... 33razy?!? fuck, moze to jakas psychopatka? moze faktycznie w kaftan bezpieczenstwa ja odrazu wsadzic... :)

zgadzam sie z toba posciel w kratke moj maz twierdzi ze poprostu sie dogaduja bo to faktycznie jedyna osobazbliżona wiekiem do niego ale to juz meczy

ja chromole ... o pierwszej w nocy ... dobre ... psychiatre tu albo pawulon

Gość tez bylam kolezanka z pracy
teraz jestem jego dziewczyna, w bardzo szczesliwym zwiazku. Z dobrego serca radze zebys cos z tym zrobila. Wiem jak to jest, takie osoby maja mase czasu dla siebie, wspolne tematy do rozmowy (bo zawsze mozna o pracy), okazje na wspolne wyjscia (czasem imprezy firmowe itp) Sluchaj.. pogadaj z nim i powiedz mu, ze ma jej powiedzeic zeby zostawila go w spokoju, zeby sie odczepila, cokolwiek. To on jej musi wysylac sygnaly, ze nie chce tego kontatku. Jesli ty z nia pogadasz to bedzie miala nad toba przewage, bedzie widziala, ze jestes zazdrosna, a wiec mialabys o co... Niech on to zalatwi! powodzenia