Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziunka

Blagam wejdzcie tu i doradzcie

Polecane posty

jestem 6 tyg po cesarskim cieciu. przez ostatni tydzien mialam juz odchody zolte wiec 5 dni temu wspolzylam z mezem i wszystko bylo oki. czasem tez lezalam sobie na brzuchu bo od noszenia malenstwa bolaly mnie plecy...wczoraj poawilo sie krwawienie i znowu skrzepy. tak jest do dzis. leca mi takie gluty krwiste jak czasem po miesiaczce ale nie jest tego malo. dzis ide do mojego ginekologa ale moze ktoras z was tak miala?dajcie znac. dziekuje z goryt

ja mialam tak.krwawienie w połogu zakończyło się po 2 tygodniach oczywiście po cc. Równo miesiąc po porodzie zaczęło na nowo lecieć. Poradziłam się położnej i powiedziała, ze to już miesiączka. Była ona dziwna. Przez pierwsze dni lekka, że myslalam, że tu połóg jeszcze, a później tak obfita.... trwała 2 tygodnie

TO może być zarówno pierwsza już miesiączka, jak i jeszcze oczyszczanie macicy po porodzie...poczekaj troszkę, jeśli krwawienie się nasili lub będizesz mieć bóle, gorączkę lub jakieś inne objawy to biegnij do lekarza, a jeśli to tylko takie krwawienie to pewnie niedługo minie. Tak naprawdę rzadko się zdaża,żeby pełne oczyszczenie po porodzie zamknęło się w 6 tygodniach - wiele kobiet ma znacznie dłużej krwawienia, plamienia, odchody - nawet do 12 tygodni.