Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dca

Brunatne skrzepy w 8tc !!!

Polecane posty

Gość dca

W trakcie wizyty w toalecie zauważam jakieś takie śluzowate skrzepy w kolorze brunatnym. Co to jest? Lekarz we wtorek robił USG (9 zarodek żywy) i mówił że wszystko OK. A tu dzisiaj coś takiego widzę. HELP !!! Czy ktoś miał takie objawy?

Gość qwertyu
moim zdaniem powinnaś pójść do lekarza. Sprawdzi co i jak.

Gość dca
Ciekawe czy to może być skutek brania luteiny?

Gość dca
już po wszystkim, rano jeszcze coś było a tera z już nic nie ma zniknęło. Czy mimo wszystko radzicie wizytę u lekarza. Poza tym mdłości i zgaga. Może wszystko jest OK i nie ma potrzeby wizyty.W ciągu dwóch tygodni 3xUSG jak teraz będzie wizyty pewnie też zrobią kolejne USG. Nie za często.Czasem sobie można pomóc na siłe. Czy ktoś miał takie objawy, które jak u mnie minęły?

Gość qwertyu
Ja mimo wszystko poszłabym do lekarza. Choćby po to żeby mieć pewność co to było. Wiesz lepiej dmuchać na zimne.

lepiej sie przejdz- będziesz spokojniejsza. ja na początku ciąży miałam malutki krwiaczek i jak pękł to wypłynął i też miałam skrzepy- ponoć często to sie zdarza- ale o kazdym krwawieniu jakimkolwiek trzeba jaknajszybciej poinformować lekarza

Dziewczyno, lepiej na zimne dmuchac. Idz do lekarza, niech cie przebada, zrobi usg. Powinno byc ok, bo \"mówią\" ze w 8 i 12 tyg (terminy miesiączek, które pojawiłyby sie gdyby nie ciąża) to sie moze zdarzac ale lepiej sprawdzic

Gość ulalalalalalalala
Słabią mnie takie tematy... zamiast leciec do lekarza ta sie obcych bab radzi

Gość dca
teeeee ulalala nie bądź taka mądra. Nikt nie każe Ci wchodzić i czytac jak Cię to nie interesuje. A tak w ogóle to nie pzreszkadzaj jak dorośli rozmawiają

Gość ulalalalalalalla
a byłas dziecinko u lekarza juz zes taka mądra i dorosła nagle? gwarantuje ci ze doswiadczeniem biję cię na głowe

Gość dca
czytać nie umiesz, a może dopiero składasz. A doświadczenie faktycznie ma spooooooooorrrrrrrrrreeeeeeee. Miłego dnia :))