Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiek231983

JAK TO JEST Z TYM TYCIEM PO TABLETKACH?

Polecane posty

Gość asiek231983

czy ktos moze to jakos sensownie wyjasnic?? czy tyje sie bo łaknienie wieksze i wiecej sie je ?? czy nawet jesli by sie teoretycznie nic nie jadlo to sie tyje?? bo moja kuzynka przytyla i twierdzi ze od tabletek,no ale...duzo je hm???

ja tam nie wiem, ale zawsze tyłam po tabsach. czasem mam wrażenie że tyję od samego oddychania :) nie jem dużo a i tak tyję, ruszam się uprawiam sport ale to nic nie daje. przy tabletach było tak samo. nie jadłam dużo, jakieś 1200-1500kcal a i tak tyłam. nawet jak co dziennie godzinę pływałam. więc może faktycznie tabsy jakoś powodują to tycie?

Gość Marta1983
tyje się od hormonów i niektóre tabletki zwiększają łaknienie. Dlatego najlepiej jest brać na noc:) Nie czujesz że jesteś głodna.

Nie tyje się po tabletkach nowej generacji, które mają znacznie mniej hormonów. Te wcześniejsze typu Diane35 i inne takie, miały bardzo dużo hormonów, które właśnie powodowały to tycie.

Gość asiek231983
dalej nie wiem to jak nawet bede malo jesc i uprawiac sport to bede gruba po tabletkach????

Gość tak to jest...
Przeważnie po tabletkach się nie tyje, tylko się waga zwiększa, bo woda w organizmie się zatrzymuje... Trzeba ponoć więcej pić, to wtedy organizm bardziej się wysila i wydala wodę... I tyle...

Gość lolaola
ja przytylam nie w trakcie brania a po odstawieniu :( ponad 10kg.!!! odstawilam tabletki bo wszystko bylo "nie tak" lekarz, wyrok - depresja :( bralam Harmonet - odradzam!!!

ja nie przytyłam a wręcz schudłam 3 kg bralam tabletki starszej generacji :P :P

Ja nie przytyłam po tabletkach, a wręcz schudłam...a jak je odstawiłam to zaczęłam tyć a na dodatek zrobił mi się torbiel na jajniku -podobno od odstawienia, ale nie wiem :O

Oj to nie jest tak wcale. Popropstu jak się bierze tabletki to zatrzymuje się woda w organizmie i się jest opuchniętym... Moja koleżanka np przytyła i to nawet bardzo ale dlatego bo zmieniła tabletki (przeszła z jakiś na jakieś) niektórzy po tabletkach podobno chudną. JA tabletki biorę i ani nie schudłam ani nie przytyłam, ale może dlatego bo na każdego regują inaczej. Pozdrawiam!