agata1984 0 Napisano Kwiecień 13, 2007 w styczniu odstawiłam tabletki po 4,5 roku brania (bez żadnej przerwy). praktycznie cały czas boli mnie podbrzusze, tak jakbym miała @ dostać. @ dostałam, pierwszy z odstawienia normalnie, drugi po 35 niach, a trzeci po 47. teraz jestem kilka dni po zakończeniu tego ostatniego. co prawda bardziej przypominał o plamienie niż @ (tylko 1 dzień był taki jak zawsze, a potem to już tylko brązowe plamki). pomyślałabym że może w ciąży jestem, ale robiłam 2 testy, czekając na ten ostatni i wyszły negatywne. czy wy też tak miałyście? denerwuje mnie zwłaszcza ten ból brzucha i mdłości, które utrzymuję się już 3 tydzień :( jeżeli coś wiecie to odpiszcie proszę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agata1984 0 Napisano Kwiecień 13, 2007 proszę napiszcie coś! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agata1984 0 Napisano Kwiecień 13, 2007 nikt tak nie miał??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeewwa Napisano Kwiecień 13, 2007 Chyba nikt nie byl byl na tyle głupi żeby brać tyle lat tabletki bez przerwy:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agata1984 0 Napisano Kwiecień 13, 2007 oj są ludzie którzy o wiele dłużej biorą bez przerw wierz mi!!! co do mojej głupoty to lepiej się nie wypowiadaj. nie pytam się czy jestem mądra, czy nie tylko o ból podbrzusza. więc jak masz coś do powiedzenia to słucham, ale nie krzyw się bo już ci tak zostanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Kwiecień 13, 2007 przez ponad 4 lata uśpione jajniki zaczynaja wariować. to nic dziwnego że bolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mialam tak tez po Napisano Kwiecień 13, 2007 braniu tabsow po 2 latkach zaszlam do lekarza a on powiedzial zbadal ze to owulacja ktorej nie mialam przez ten caly okres brania tabso temu boli mnie podbrzusze mowil zebym lykala nospe i trzymala sie bo to nie powinno trwac dlugo a trewalo tak okolo 2 miechow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agata1984 0 Napisano Kwiecień 13, 2007 dzięki bardzo!!! mam nadzieję że w przyszłym tygodniu uda mi się do lekarza dostać. dziś próbowałam ale się nie dodzwoniłam. u mnie jest tak że rano się umawia na dany dzień. byłam też w drugiej przychodni gdzie moja lekarka przyjmuje, ale zapisałam się dopiero na 17 maja :( a miałam przyjść do lekarki jak zrobię badania, czyli prl, próby wątrobowe i usg piersi. mam już komplet, ale dostać do niej się nie mogę :( mam nadzieję że to faktycznie minie bo już mnie wkurza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OlkaFasolkaaa Napisano Kwiecień 13, 2007 Ja odstawilam niecaly miesiac temu i ciagle mnie boli podbrzusze, jajniki tez.Dwa razy mialam juz plamienie, wybieram sie do lekarza bo to plamienie mnie martwi.Chcialabym tez zrobic test ciazowy ale jeszcze za wczesnie, pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OlkaFasolkaaa Napisano Kwiecień 13, 2007 Ja odstawilam niecaly miesiac temu i ciagle mnie boli podbrzusze, jajniki tez.Dwa razy mialam juz plamienie, wybieram sie do lekarza bo to plamienie mnie martwi.Chcialabym tez zrobic test ciazowy ale jeszcze za wczesnie, pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odstawiłam miesiąc temu Napisano Kwiecień 13, 2007 2 tygodnie temu zaczęły od czasu do czasu pobolewać mnie jajniki, czasem czuję też ból w dole brzucha, jak w trakcie okresu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czy kogoś jeszcze bolał Napisano Kwiecień 14, 2007 Bo mnie zaczyna to martwić ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach