Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crazzy

Suplementy diety

Polecane posty

Gość crazzy

Witam!! Co sądzicie o suplementach do diet?? Już jakiś czas temu kupiłam w aptece pastylki na włosy i paznokcie i całe g... dawało :/ Ostatnio zakupiłam na allegro preparat Alphol firmy tymofarm. No i teraz widzę poprawę co prawda nic nie piszą że na paznokcie i włosy ale jest, pozatym nie czuję sie zmęczona tak bardzo a rano wstaję wypoczeta (co wczesnije mi sie nie zdarzało). Powiem że wcześniej nie miałam zaufania do takich rzeczy (co najwyżej jakies multiwitaminy), no a teraz nie rzałuje. A może znacie tego typu preparaty innych firm ktore są przez was przetestowane i są rownie skuteczne?? dajcie znac

Gość kocia_dama_miauka_mama
Alphol jest super. Tabletki brałam przez pół roku- nigdy wcześniej nie miałam yak boskiej skóry. A teraz jest też żel do ciała ALPHOL - przerzuciłam się ;-))))))

Gość Zdrowe odżywianie
www.wellness.sklepy24h.pl na stronie można znaleźć wiele info na temat suplementacji, degradacji środowiska i wpływowi na życie człowieka, skutkach i zagrożeniach obecnego żywienia i wiele innych. Można też zasięgnąć bezpłatnej porady eksperta w tej dziedzinie