Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala miiiii

jak to jest z ta ciaza?

Polecane posty

Gość mala miiiii

pytam sie mam albo kobiet w ciazy... czytam ze niektore kobiety bardzo chca, starają sie o dziecko i dopiero po kilku miesiecznych probach im sie udaje, a niektorym zawodzi antykoncepcja i kobietka juz w ciazy ... tak wiec jak to bylo z Wami? trudno było Wam zajsc w ciaze?

Gość testtes
zobaczy sie w niedziele ;) jak poznam wynik testu to napisze ale jesli beda II kreski to jestem w tej "mega latwej" grupie :D

Gość ja miałam
być bezppłodna (tak mi przepowiadali).. leczylam sie na endometrioze... kiedy postanowilismy, ze zaczniemy sie starac o dzidzie..bo w naszym przypadku, czym predzej, tym lepiej... Zaszłam w ciąże za pierwszym razem:) tzn w pierwszym cyklu bez anty:):)

Gość mala miiiii
zastanawia mnie to od czego to zalezy... wiem ze kazdy organizm jest inny ale na Twoim przykładzie widac ze to nie takie oczywiste ...

Gość mala miiiii
a jest tu mamusia ktorej zawuiodla antykoncepcja ... ? dzidzus jest nieplanowany ale chciamy .. ?

Gość testtes
jesli wyjda w niedziele II kreski - to wlasnie ja 🖐️

pierwsze dziecko pierwsze podejscie, drugie dziecko rowniez a teraz staram sie ponad rok i ciagle nic i nic... :( zagadka?