Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TandT

dla tych co lubia teoretyzowac

Polecane posty

Gość TandT

moje pytanie jest czysto teoretyczne, mam jednak nadzieje ze poswiecicie mi kilka minut swojej wagi :) mam 25 lat, 169cm , 64 kg. ==> i powiedzmy 3 rowne miesiace by schudnac plus pozostale X miesiecy zeby utrzymac wage :) na jaki nalepszy wynik moge sie nastawic, tzn. ile przez ten czes REALNIE moge schudnac :na jakiej diecie i jakich cwiczeniach ? z gory dziekuje za opinie !!!

Gość TandT
to zostan i poteoretyzuj 🖐️

ja w 2 miesiace schudłam 13kg dawno dawno temu :P ale nie polecam .. bo to prawie była głodówka ... :O a myśle , ze przy racjonalnej diecie .. to 8-10 kg w 3 miesiące na pewno uda Ci sie stracić :) ale nie ma co sie spieszyć ... a dieta... hmm ... ja osobiście polecam SB ... ale kazdy organizm jest inny i sama powinnaś sie o tym przekonać ...z jedzeniem ;-) ... jednym SB służy drugim nie ...

Gość gsdrgtdbgtdrhdbc rd6
moim zdaniem jak pprzejdziesz na diete niskokaloryczna (100-1200 kcal), a poza tym aerobik lub jakies cwiczenia 3 razy w tygodniu a w pozostałe np. spacery to nawet do 50 dobijesz, tyle że to chyba za duzo, bo pewnie 10 kilo mniej starczy

mialam na mysli schudniecie 10 kilo (a nie 14), tak jakos dziwnie mi sie napisalo;)

topik jakby dla mnie stworzony :classic_cool: niestety nie znam się ani na dietach ani na BMI więc nie pomogę 🖐️

Gość TandT
hmmm, mowisz ze moge nawet do 50 kg. dojsc wow.....marzenie dobrze byloby gdybym zeszla do 53-55kg. tylko kurcze to liczenie kcal mnie dobija :(

Gość TandT
teoria to po kiego grzyba na dietach siedzisz he he ;)

Gość TandT
jak radzisz sobie bez wegli? ile schudlas w pierwszej fazie? jak dlugo juz na niej "idziesz"?

po prostu to dieta MŻ;) ja na niej chudlam ok.1,5 kg tygodniowo. Tez nie lubie liczenia kalorii ale moj organizm wlasnie te dietke lubi i na niej chudne. Jak sie odchudzalam to spisywalam sobie na kartce wszystkie potrawy i produkty ktore lubie, potem co ile ma kcal i wymyslalam sobie menu:) czasem pozwalalam sobie na "male" szalenstwo typu kebab, a zawsze w niedziele zamiast innego obiadu jadlam mala porcje frytek, bo bardzo lubie i gdybym z nich zrezygnowala to nie wytrwalabym dlugo na diecie...

ja mało waze ;-) bo ok 50kg .. przy 156cm ale mam problem z udami :/ .. i pupą ... ciezko mi zejśc poniżej 50 :( ... przez pierwsze 2 tygodnie zgubiłam 2,5kg ... a teraz to jestem .. na I-II fazie ... jeszcze 3kg brakuja mi od szcześcia :D ... ale im wiecej sie wazy tym wiecej kg leci :P

Gość TandT
hmm :) w sumie jak sie upre to tak czy inaczej powinnam do 55kg. zejsc nie? Sb - moze i dobra ale na mnie nie dzialaja diety w ktorych musze sobie czegos odmawiac, bo jak na zlosc wlasnie tego mi sie pozniej chce najbardziej, dziwne nie? ograniczeni kcal to dobre rozwiazanie tylko wymaga tego czego u mnie "na lekarstwo" czyli dyscypliny :/

mnie tez jej brakowalo, ale jak sie przegladalam w lustrze i wyobrazalam jak ide po plazy a tluszczyk mi sie trzesie to byla motywacja... To nie tak ze przez 3 miesiace codziennie musisz liczyc kalorie. Robisz sobie rozpiske na poczatku diety, a potem juz masz z glowy. Ja to sobie menu ustalilam na 2 tygodnie i w miare sie go trzymalam... Tylko ze wiadomo ze potem trzeba stopniowo zwiekszac ilosc kalorii zeby nie wrocic do poprzedniej wagi, bo o to nie trudno, ale po kazdej diecie, nie tylko po tej...

Gość TandT
gsdrgtdbgtdrhdbc rd6 kurcze madre rzeczy piszesz a z tym tluszczem to fakt, ma mi sie co trzesc :/ ciuszki wypatrzone, stroj tez no i mam 3m-ce do wyjazdu... musze dzialc :/

Gość trammpolina
Przy rozsadniej diecie schudniesz 18kg w 3 miesiace.

Gość TandT
18kg !!! --> czyli przy wzroscie 169cm i poczatkowej wadze 64kg moglabym zejsc do 46kg.tak o przy 1000 kcal i cwiczeniach? nie chce mi sie w to wierzyc ...

Gość mała i drobna
18 kg mozna by bylo schudnac w 3 miesiac ale przy innej wadze wyjsciowej no i oczywiscie jesli wczesniej nigdy sie nie odchudzała