Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mrówa25

Czy powinnam być zazdrosna??

Polecane posty

Jestem z moim facetem 5 miesięcy bardzo sie kochamy i mamy juz ustalona date ślubu na czerwiec. Moja potanie odnosi sie do jego koleżanki z pracy. Cała nasza trójka (ja on i ona) pracujemy w jednej firmie. Z tego co wiem miała na niego ochote zeby sie koło iego zakręcić (łyżwy, piwo, kawa) Moje Kochanie mówi ze przesadzam ale jak ją widze jak na niego patrzy albo jak gadaja to mnie sz..l trafia. Co wy na to?

Gość no nie dziwię się
:o i współczuje bo tak bedzie dopóki ona się w kimś nie zakocha dopóki sobie kogoś nie znajdzie bo jak nie to bedzie ciężko

Gość no nie dziwię się
tak z ciekawosci ,masz 25latek?

Gość ***** ***** ******* *****
nic dziwnego że on z nią szuka kontaktu - ucieka od ciebie i ślubu po 5 miesiącach.. matko.. ciąża już was gna? :o

Fakt jest to troche szybko nie powiem że nie, ale My sie kochamy po prostu \"trafił swój na swego\". W tym roku mam26

Gość okazja tanio
jestes z facetem 5 miesiecy i juz sie kochacie? i planujecie date slubu? nie wiesz co to milosc... chyba ze jak nastolatka zakochujesz sie po paru tygodniach

5 miechów to dużo ale widze że pani za duzo tv sie na oglądała

Byłam zakochana chodziłam z facetem 8 lat wiem co to miłość a zakochać sie wcale nie jest tak łatwo. Teraz znowu było mi dane odkryc to uczucie. Ja jemu ufam ale jej nie :)

Gość mrowkaZet
No tak, lepiej chodzic ze soba przez 5 lat i kiedy jeden z drugim znaja sie jak lyse konie, to wziac slub. Potem takie babki pisza rozpaczliwe posty, ze maz zdradzil po roku slubu... 5 miesiecy intensywnej znajomosci, to duzo.

Chodziłam szmat czasu ??? Treaz wiem że to jest to na co sie czeka długo. Poznalismy sie zamieszkaliśmy ze soba i wszystko układa sie super. Ale jak widze ta \"koleżanke \"z pracy to mi sie cisnienie podnosi

Powiem ci, że sama sobie tak mówie. Ale jak widze jak stoja na dworze i sobie pala fajki to brrr Przeciez nie bede go pilnował na kazdym kroku bo to nie oto chodzi. Ale jak wczoraj usłyszałam \"\"\"szkoda ze wcześniej sie za ciebie nie wziełam\"\" (ona do niego) to myslałam że ....

Gość Wredniak.
Prędzej czy później i tak Cię zdradzi z koleżanką z pracy. Ślub nic tu nie da - głupia jesteś i tyle. :(

Gość Wredniak.
A jestem! Wiem o tym. Teraz i Ty też to wiesz. :P A Ty jesteś głupia i naiwna bardzo - przykre słowa, ale to prawda. :(

Może jestem naiwna ale nie głupia. jakbym miała takie podejście jak Ty to w życiu bym sie z nikim nie zwiazała. Troche zaufania do drugiego człowieka

Gość Wredniak.
Zaufanie to jedno, a rozsądek to drugie. Pomnisz moje słowa za 2-3 lata. :(

Gość wredniak popieram
naaaaaaaiwnoooooość :)

Gość dajcie spokoj......
moi rodzice slub zaczeli planowac po 3 miesiacach, po 11 byli juz po slubie, a teraz mija im 38 rok bycia razem. nie ma zadnych reguł, moze rzeczywiscie musi trafic swoj na swego;)

Gość adam w.
haris pilton to cipa

Gość Ale ciebie ponosi
fantazja, komu ty wciskasz ciemnotę. W czerwcu slub ha ha ha na pewno, pomarzyc zawsze możesz tylko po cholere zakładasz zaraz głupawy topik ? Wez do reki książke i wonnnnnnnnnnnnn do nauki smarkulo