Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trynidad i tobago

Szukajcie tego jogurtu!

Polecane posty

Gość trynidad i tobago

Firma Elmilk, Jogurt nazywa się Primello! Kupuje go w Zabce! Jest cudowny! ja uwielbiam czarna porzeczkę, jest po prostu jak jedwab.. Jem duzo jogurtów ale ten bije wszystkie!

Gość waniliia i czarna porzeczka
PYCHA! :D tez go lubie

Gość trynidad i tobago
no, jest świetny. Potrafię przejsc pól miasta po jeden kubeczek. Kubeczki sa duze, po 330 gram, najczesciej kupuje 3 albo 4 na raz... Mniaaaam...

Gość power
a ile za kubeczek ? pewnie drogi :p

Gość no więc
mam Żabkę pod oknem, ale nie zaglądam tam, bo robię zakupy w Biedronce :p Jutro pójdę i spróbuję tego cuda ;) a ja kupuję jogurty pitne "Hipo" z Somleku - 0,89 gr za kubeczek 250-gramowy :) mają takie smaki: - smak ananasa, zielonej herbaty z L-karnityną - smak czerwonego grejfruta - smak granata, porzeczki i guarany - smak jabłka z miętą - smak malinowy - smak pomarańczy - cytryny - smak rokitnika - smak rumu z colą - smak truskawki http://www.somlek.com.pl/produkty/Jogurty.html

o ja pierdziele, pierwszy raz widze takie jogurty, dziżys ale smaki.... rum z cola...ananas z L-karnityna, ale jaja.... gdzie je kupujesz, w jakich sklepach?

Gość no więc
Gabela mam niedaleko giełdę rolno-towarową, wiesz marchewka, ziemniaki, kapusta itp. i tam jest boks z nabiałem, tam kupuję te jogurty kolejka zawsze na 15-20 minut :o swoje trzeba wystać, nie ma tak łatwo ;) ale rozejrzę się po sklepach, jak gdzieś zauważę, to napiszę znalazłam to Primello :) już wiem, czego wypatrywać, a autorka topiku linka nie dołączyła do promocji :p;) http://www.trendyfood.pl/?m=35&np=106&PHPSESSID=a5f4e8a12b7d2e376b67e9651b3e

Gość no więc
też ciekawe smaki w tym Primello :) - ananasa, pomarańcza i płatki migdałów - jeżyny z wanilią, - czarna porzeczka - liczi z jabłkiem - kiwi z bananem

Gość a może znacie jeszcze
jakieś smakowite jogurty :)

Gość Exactly
Witamy przedstawicielkę handlową Elmilk

Gość a może znacie jeszcze
Przedstawicielka handlowa czy nie, jak mi ten jogurt nie posmakuje, to drugi raz nie kupię :p

Gość Exactly
:) to się nazywa siła promocji-więc jednak spróbujesz :)

Gość Mała Miy
Fakt ktoś tu promocje urządza- konkretnego produktu, konktretnej firmy

Gość eko.
jadłam z Elmilka smak jeżyny z wanilią, nic specjalnego i jeszcze te pestki w jogurcie

ja najbardziej lubie ananas, pomarancze i migdlay, ale troche za slodkie sa te jogurty jak na moj gust.

Gość najlepiej lubie balkanski

Gość a ja mam ostatnio
świra na punkcie Dr Oetkera - marcepan z pomarańczą..mniam... gdy jestem mocniej glodna to dosypuje do nirego musli..uwielbiam! p.s. czy jogurty mocno tuczą?;)

Gość huba duba
Lepiej nie jeść za dużo jogurtów, bo powodują pryszcze. Jest w nich ajkiś hormon, który źle działa na skóre. Zauważyłam po sobie-jadłam pare jogurtów dziennie i ciagle miałam pryszcze, a jak mi sie po paru latach przejadły, to jest też zdecydowana poprawa cery!