Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muzykologia

Najbardziej nienormalne i głupie studia...Piszcie swoje typy

Polecane posty

Gość a ja uważam
że kierunki techniczne wcale nie są beznadziejne mało interesujące owszem, ciężkie owszem, ale beznadziejne są raczej kierunki na uniwerkach bo nie dają żadnego konkretnego zawodu(chyba że ktoś jest na specjalności nauczycielskiej) a marne perspektywy na przyszłość.

Gość a ja uważam
sama powiedz czy nie studiujesz tego bardziej dla samej przyjemności studiowania? ?Jeżeli masz zamiar zostac krytykiem filmowym to życze powodzenia bo ci się naprawde przyda, nie chcę krakać ale wielkiej kasy to raczej nie zbijesz nawet jak ci się uda przebic jakoś i będziesz pracowac w jakims dobrym wydawnictwie kulturalnym

Gość a ja uważam
może to wygląda niezbyt milo ale cóż. nie twierdze że filmoznawstwo to pieprzenie trzy po trzy. pewnie ciekawe studia tylko co potem?

Gość student techniczny
Najgłupsze jest chyba prawo. Typowe studia dla ludzi mało zdolnych, mało inteligentych, ale potrafiących wkuwać książki na pamięć. Nie wiem po co takie studia.

Gość mroczny drucik
taaa, do tego jeszcze paradoksy Zenona z Elei, potem monady Lebniza, a na końcu cały Kant... :-P I od razu wszyscy myślą logicznie :-D :-D :-D :-p

Gość student prawa
-->student techniczny A gdyby nie było takich studiów to skąd brali by się nowi pracownicy wymiaru sprawiedliwości, idioto?

Gość student techniczny
Drogi studencie prawa, czemu reagujesz tak emocjonalnie? Czyżbyś usłyszał parę słów prawdy?

Gość religioznawstwo

Gość student prawa
Słuchaj, prawem interesowałem się od dziecka i nie rozumiem, czemu ci przeszkadza, że to studiuje? Czyżbyś czegoś zazdrościł? :P

Gość student techniczny
Czego mam zazdrościć? Jakbym chciał studiować prawo, to bym poszedł na prawo. A że mam większe ambicje niż bezmyślne wkuwanie książek to poszedłem na politechnikę.

Gość student prawa
Studencie techniczny, powodzenia w pracy na zmywaku w Anglii :P

student techniczny---> Nic Cię te studia nie nauczyły.:( Aż żal d***, że takich jak Ty wpuszczają do budynku uczelni.

Gość nad niemnem
Jak mozna studiowac filologie polska i napisac "rybolostwo"???????????(siostradamiana) :O

Gość Why Not
Indianistyka. glupie :D ale podobno jest fajnie ;) i latwo sie dostac. co do TEATROLOGII - moja nauczycielka polskiego to studiowała. Hm.. uczy polskiego,bo studiowala tez polonistykę :P ALe teatrologia to pewnie tak z zamilowania do teatru po prostu, z tego co wiem, tez kiedys pisala recenzje spektakli:) Nie wiem,co jeszcze po tym mozna robic,ale uwazam ze sa glupsze studia.

Gość BIBLIOTEKOZNAWSTWO
nuuuuuuudaaaaaaaaaaaaaaaaaa i cholernie dretwy kierunek :o