Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EricaBadu

Jak długo po pierwszym razie. . .

Polecane posty

Dziewczyny - pytanie do Was. Jaki czas po pierwszym razie osiągnęłyście oragazm?? Ja jestem początkująca i ciekawi mnie jak długo będe się musiała tego \\\"uczyć\\\" . . .

Mój chłopak wie \"o co w tym chodzi\" ;) ale chyba wiadomo że od razu nie może być tego \"bum\". Gdzieś przeczytałam że tego można się uczyć nawet 2 lata :O długo troszke :)

Gość uuuuuuupppppp
up

Gość ojojojojoj
dobrze ze ja nie mam z tym problemu, miałam orgazm już przy pettingu :P jak zaczelismy sie juz kochac to odloty mam nieziemskie :D

ja tez nie mialam tego problemu ;) moj chlopak prawie od razu potrafil mnie do tego doprowadzic (chyba przy 3 czy 4 seksie;) ) i wiesz pociesze Cie, niektore kobiety cale zycie nie moga doswiadczyc tego cudownego uczucia, ja czasami nawet trace kontakt z rzeczywistoscia jak moj kochany sie postara ;)

Gość no nie mogę.....
ajaa >>>>> uwazasz sie za szczesciare bo twoj facet doprowadzil cie do orgazmu DOPIERO po 4 stosunku?? :O Wybacz ale zabrzmialo to cokolwiek smiesznie. :O W takim razie nigdy nie dane ci bylo sprobowac seksu z prawdziwym facetem, ktory od pierwszego stosunku powinien ci zapewnic kilkanascie orgazmow. :) Chyba, ze jestescie dla siebie nieatrakcyjni i to powoduje, ze wasze orgazmy nie sa prawdziwe i naturalne a wlasnie "wyuczone". :O ...uczyć się orgazmu....:O:O:O

Uprzedzam ze zdazaja sie przypadki w ktorych kobieta uczy sie orgazmow dopiero po zajsiu w ciaze. Tak wiec wszystkie te co dochodza przed ciaza niech sie czuja szczesciarami, gdyz moze byc gozej:P

Gość PUSIA * PAPUŻKA NIEROZŁĄCZKA *
Łechtaczkowy orgazm osiągnęłam w wieku 6 lat a pochwowy po 5 latach dupcenia.

Wycofuje post :))))))))))))))))) Już mnie nie dotyczy:) Cóć można powiedzieć: świat bardziej kolorowy, trawa ładniej pachnie i to słońce tak jakoś mocniej świeci... ;) No i ta chwila, której już nikt mi nie odbierze.. pozdrawiam