Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyhyh

Czy taki związek ma jakis sens? P

Polecane posty

Gość hyhyh

Po pierwsze nie opisuje tu swej historii tylko znajomej...... Dziewczyna chodzi do liceum , byla jakis miesiac z pewnym chlopakiem potem zerwali bo on postanowil,ze chce studiowac na2koncu Polski i wyjechac do Irlandii po maturce aby zarobic... Jakos sie z tym pogodzila...Teraz niby zmienil plany,ze do pracy nie wyjedzie i rzekomo poprosil ją zeby z nim byla...Ta wpadla w euforie... co komunikowala przez jakze debilne opisy w stylu "Dopiero wtedy wyjde do slonca,wtedy kiedy ty pojdziesz ze mną tak naprawde..." (z jakiejs piosenki) Warunek jest taki,ze "zwiazek" rozkwitnie po maturze... on sie jakos tlumaczyl,ze musi sie na nauce skupic itd , tak więc w szkole ani razu ze sobą nie gadali... 2 razy widziano jak jej czesc powiedzial z usmiechem.. Ma chlopak swe zycie .... Troche mnie to zastanawia... Dziewczyna zawsze rozsadna,typ "niedostepnej olewczej ksiezniczki" do niego nawet z taką rezerwą sie odnosila, ma problemy z okazywaniem uczuc, bardzo melanchijna i godzi sie na takie cos.... Tzn. jego zachowanie wzgledem jej niezmiernie mnie dziwi...

Gość rozzetas
nie wiem czemu sie dziwic kocha go zatem ten okres przeczekania matury maj tuz tuz to normalne choc u nas było tak- nauka a potem w nagrode spotkania;) komu sie tam chcialo uczyc, trzeba było sie zmuszac a spotkania dawały siłe do nauki:)

Gość hyhyh
hmm no ale zero odzewu w szkole... mieszkają daleko od siebie. ona jest 2lata mlodsza ma dosc duzo nauki itp...

Gość rozzetas
tak zachowanie w szkole - złe

Gość hyhyh
i ona jakby sie nic z tego nie robila...jesli "naprawde" są razem to kurde chyba by ich skrecalo bez tego parominutowego porozumienia... Tzn. podejrzewam,ze mogla nam taką historyjke sprzedac,na zlosc...

Gość ło matko.
jak dla mnie dziewuszka cos swiruje...

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

Gość wszystkie związki są bez
sensu. daruj sobie tylko się sparzysz

Gość hyhyh
heh ja w tym zwiazku nie jestem wiec....:P

Gość nie dzwon
kolejny przyklad ze olewana dziewczyna to zakochana dziewczyna :P

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

jesli rzeczywiscie są razem w co watpie. to dziewuszka musi byc glupią cipą,ze sie tak kolowkialnie wyraze.... on rowniez...