Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7/8

Mam 24 lata i chce juz miec włsną rodzine

Polecane posty

Gość 7/8

czy to odpowiedni wiek??? nie mam nikogo ale bardzo bym chciała załozyc rodzine.Niestety moi byli chłopacy byli bardzo nieodpowiedzialni i nie chciałam zakładac z nimi rodziny wiec jestem sama:(

Gość zdecydowanie cos z Toba
nie tak... w takim wieku nie masz prawa myslec o zakladaniu rodziny...to nie jest normalne...powinnas teraz bawic sie i szalec a na rodzine jeszcze czas przyjdzie...a po co ci maz i dzieci????...jescze bedziesz miala czas na obowiazki....teraz sie baw :classic_cool:

Gość 7/8
nie mam sie z kim bawic.....chciałabym miec juz swoje problemy, płacic własne rachunki a nie zyc w domu , w którym ciągle nie ma kasy:(moze nie od razu dziecko ale mąz i mieszkanie razem...

na co wiec czekasz i smecisz na forum?????...wejdz na jakis serwis randkowy albo idz do biura martymonialnego i sobie znajdz meza...:O :classic_cool:

bo przedtem pewnie byli chłopacy, a teraz szuka mezczyzny...;) jak zakladac rodzine to tylko z mezczyzna:classic_cool:

Gość 7/8
napisałam chłopacy bo kiedys to byli chłopacy jak miałam np 19 lat a spotykałam sie z takimi w moim wieku..

Gość 7/8
no pomyliłas sie to cos złego ?? ;)

always virgin--- no wiesz, ale moze oni to byli CHLOPACY czyli istoty gorsze nawet od zwyklych chlopcow, stad to slowne wyroznienie;)

Gość o matko i corkooooo
sie nio znacie - CHLOPACY sie bardzo nadaja na tatusiow - zlap ktoregos na dziecko :-P

Gość agnieszka------agusia---italy
bez faceta u boku ciezko troche jest zalozyc rodzine w sensie wyjsc za maz i miec dziecko. chyba ze zlapiesz przygodnego na dzieciaka:))

W słowie CHŁOPACY jest duży ładunek znaczeniowy, co się czepiacie :P

Gość Łączenie
Temat: odpoiwedź dla 7/8 22:53 emphetepe a ja mam 19 lat i tez che miec rozine..i mam naweet kandydata do tego...tylko ze to jest srednio odpowiedzialny chłopako-męczyzna..heheh a tak poza tym..to po co wogole takie pytania na forum przeciez Ci ludzie czesto odpisuja tu sarkastycznie, albo robia sobie zarty... to Twoje zycie, i jesli czujesz ze chcesz miec rodzine ...to znaczyz e to odpowiedni wiek..jesli do tego dojrzałas, masz taka potrezbe itd oczywiscie musisz sie liczyc z tym ze teraz bedziesz odpowiedzialna nie tylko za siebie ale partnera a potem dzieciaczki a co do normalnosci pragnienia rodziny..to uwazam ze to jest najnormalniejsze w Twoim wieku..bo kazdy dojrzewa kiedy indziej, kazdy ma inne potrezby, i inny instynkt rodzicielski i partnerski..i deneruwje mnie toz e teraz przyszły takie czasy ze ktos kto młodo załozy rodzine uwazany jest za nienormlanego, ze dzieci i mąż/zona to po 30 roku zycia , ze najpierw studia, kariera i zycie od chwili do chwili.... kiedys było inazcej..nie znaczyz e lepiej nie znaczy ze gorzej..ale nie wiem zcemu teraz dochodzi do tego ze człowiek w wieku 24 lat musi sie pytac 'czy to normalne'z e chce miec dom i wasna rodzine (czytaj : partner, dziecko - nie mama, tata, rodzenstwo) ehhh

Gość rozzetas
juz 3,5 roku... dawno powinnismy miec zareczyny a teraz to na slub i dzidziusia oczekiwac:) a tak...

Najdogodniejszy wiek dla załozenia, ze się pragnie rodziny to wiek, w którym mozna powiedzieć bez wyrzutów sumienia iż jest się dorosłym. Kazdy wiek inny - młodszy od rozumu i madrości - poprostu czeka na wpadke. A potem mówia, ze to było zaplanowane. Załozyć rodzinę mozna tak szybko jak wziąć kredyt, w 24h... ale... Pytanie: Na ile lat? Moim skromnym zdaniem ludzie, którzy nie przekroczyli 26 roku zycia pragna śmierci nad życie w samotności to: DEBILE. :)

a widzisz ja mam podobnie, z tym ze 24 lata ot dopiero będzie w listopadzie. Chciałbym już móc mieć z kim planować coś dalej, ale odpowiedniej kandydatki brak niestety :(

Gość GWGG
porażka... nie mieć innych aspiracji, marzeń, ogólnie horyzontów życiowych nad cel w postaci męża i dzieci dla mnie taka kobieta to jakiś tłuk