Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja już nie dam rady

KTO MI COŚ PORADZI?

Polecane posty

Witam :) problemem jest STRASZNA bladość! co prawda nigdy nie bylam opalona jakbym wrocila z karaibów, ale skora miala zdrowy odcien a teraz wygladam jak truposz! od kilku lat wogole sie nie opalalam i nie przebywalam duzo na sloncu. tzn. ostatnio rok temu 2 dni polezalam na plazy kilka godzin i wyraznie bylo widac slady stroju kapielowego. dla mnie ta roznica przy sladach wydawala sie kolosalna, ale gdy podeszlam do kogos 'normalnego' to moje opalenie bylo znikome, taka mniejsza bladość mialam zaczac chodzic na solarium ale bylam tylko raz, jak to pewnie zwykle pryz 1 wizycie, nie bylo zadnych rezultatow. ale teraz mam zamiar chodzic regularnie 3 razy w tyg. przez jakis czas. no ale wlasnie - jaki? ile wizyt powinno wystarczyc, zeby moja skora nie wygladala ja przezroczysta? nie pytam tu o jakas brazowa opalenizne, ale o taki żółty odcien skory? a najgorsze jest to ze przez swoj wyglad nigdzie nie chce wychodzic! i to żebym nie miala z kim, albo nie miala jakichs fajnych propozycji. ale najgorsze jest to że mam! ale wole nie isc, bo caly czas myslalabym że źle wygladam, moja twarz jest naprawde białą i przy innych dziewczynach na pewno choc troche opalonych pewnie wygladam wrecz dziwnie

halo? :D

Gość to idz
na solarium w czym widzisz problem?

Gość to idz
chodz co 2 dni zacznij od 3 min

bylam kiedys ale tylko raz, a podobno zeby widac bylo efekty, trzeba chodzic w krotkich odstepach na poczatku. bylam wtedy 7 minut, ale na lozku z najslabszymi lampami i moja skora nie zareagowala zle, nie byla zaczerwieniona ani nic w tym stylu. dlatego pytam ile czasu moze mi zajac opalenie. i moze teraz zaczac od mocniejszych lamp ale na krotszy czas?

Gość moikul
miałam taka kolezanke, biala jak sciana i kiedys patrze- murzynka, tak nienaiwdzila swojej bladosci ze popadla w tanoreksje uwazaj na siebie, zebys nie przesadzila jak ona 10 minut na pocztek, co drugi dzien x 6, pozniej 20 minut co drugi dzien x 6 i finito polecilabym ci marchew, ale Ja bylam po niej zolta, smiesznie wygladalam a jadlam codziennie marchew, pol kg dziennie, gotowana z oliwa, soki, tarta z jablkiem, 2 ms i zoltaczko- sraczka, nie polecam

moikul - już lepszy żółty odcień niż biały jak ściana! ja to bym wlasnie chciala miec taka śniada skóre jak inni a jestem niezdrowo blada :( strasznie wygladam, w ogole to nie wiem czy nie zmienic koloru wlosow. naturalnie mam taki ni to brazowy ni to blond, jakis taki mysi. ale zapragnelo mi sie miec brazowe i pofarbowalam szamponetka i co prawda juz mi zszedl kolor ale nie do konca, zdaje mi sie ze wlosy maja taki czerwonawy odcien w sloncu, a przy bladości to wyglada strasznie

Gość Proponuję jeść dużo
marchewek i pić sok marchewkowy. Na serio.

ok , wiec od dzis wcinam marchewki, a zamiast napojow sok marchewkowy :D na solarium też pojde. kurcze niby solarium to szybka opalenizna ale sumujac ile razy jednak trzeba zajść żeby ją zdobyć, to spora sumka wychodzi :P ;)