Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buniaaa

Soczeweczki

Polecane posty

Gość buniaaa

Mam dużą wade wzroku minusy. Nie podobam się sobie w okularach i na dodatek moje oczy wydają się w nich takie małe. Jeśli zdecyduję się na soczewki to nie będą mi one pomniejszały oczu?

No chyba już dostałaś odpowiedź ... w soczewkach będziesz wygladąć tak, jak wyglądasz bez okularów ... Trochę logiki :(

Gość no właśnie logiki kochana
Ja noszę soczewki i wręcz moje oczy wydaja się jeszcze większe niż bez nich, powoduje to delikatny błękitny odcień soczewki, pozdrawiam i nie zastanawiaj sie zbyt długo

Gość aassrr
Jaki jest przeciętny koszt soczewek wraz z płynami itd?

ja płacę za pół roku 218zł plus jeden płyn na 1,5 miesiąca- ok 40 zł.

Gość no właśnie logiki kochana
a ja używam soczewek już kilka lat i wypracowałam tak technikę, że płyn za 5o złotych starcza mi na 3 miesiące, a soczewki na miesiąc kosztują 36 złotych bynajmniej w moim miasteczku, więc koszta sa niskie...Pozdrawiam

ja jakos nie potrafie płynu oszczędzać ;) ale soczewki płace 218zł na obydwa oczka ;) czyli 109 zł na jedno :^ miesięcy 20zł za miesiąc.

6 miesięcy ;) ale teraz kupiłam sobie w promocji kolorowe Freshlooki - 78zł za 4 miesięczne sztuki.

Gość czy o to chodziło
soczewki nie pomniejszają oczu. Koszt 3-miesięczne Bausch&lomb 2 pary - 70 zł (allegro), w sklepie jedna para 64 zł płyn 355 ml 40 zł, wystarczy na 4 miesiące, zwykle do płynu sa gratisy w postaci małego płynu 120 ml

Gość ja wam cos powiem
najlepiej kupic sobie miesięczne, bo nie każde oko toleruje 3 miesieczne!!!

Gość latka
A ja właśnie kupiłam Pure Vision, ale jeszcze nie doszły bo przez internet kupiłam. Koszt - 170 zł za pół roku. W dodatku za 33 zł płyn, i nie muszę płacić kosztów wysyłki, bo przekroczyłam 200 zł :-)