Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko pytanie

pytanie o pytania

Polecane posty

Gość tylko pytanie

nie nie wydaje wam sie, ze pytania staja sie coraz durniejsze ? tak - wiem ze dla kazdego jego pytanie jest ok. ale... czy jogur niweluje dzialanie tabl.anty? czy kiedy zabezpieczam sie tabletkami, wytrysku nie bylo i byla prezerwatywa jestem w ciazy? kochalm sie z chlopakiem 3m-ce temu, dostalam 2 okresy, biore tabsy, czy jestem w ciazy? itd.itd. ja juz nie wiem albo te laski sa takie glupie albo dzici zaczynaja wspolzyc nie majac o niczym pojecia :/

zgadzam się z Tobą w 200000 % niestety :O jak czasami czytam niektóre dziewuchy to mi normalnie ręce do kolan opadają a najlepsze jest jak się okazuje, ze to wcale nie pyta 13 latka tylko kobieta 20 kilku letnia , ktora regularnie współżyje :O no porażka .............

No... jak czasami też czytam niektóre rzeczy zwłaszcza to --> biorę tabletki i zabezpieczamy się prezerwatywą dodatkowo czy jestem w ciąży? To pytanie najczęstsze jest... i jest tak kretyńskie, że nie wiem czy śmiać się czy płakać...

no !! a na mnie psioczą że jestem niemiła ;/ głupote trzeba tępić

Gość OlkaFasolkaaa
Mi sie juz nawet nie chce komentowac takich glupich pytan, ostatnio najbardziej mnie zdenerwowalo to o jogurcie i tabletkach i o platkach owsianych i tabletkach.

Gość tylko pytanie
hmm, czyli jednak nie jestem sama ;) a juz myslalam ze jaks nietoletancyjna jestem :p i czepiam sie bez sensu ale czasami tak jak piszecie pierwszy odruch to oplucie monitora (ze smiechu oczywiscie) pozniej jednak przychodzi mysl, ze to wcale nie jest takie smieszne :-o

Gość przyznaję że wspólczuję
Myslalam, ze jestem zlosliwa, ale okazuje sie, ze nie tylko mnie dobijaja, te tematy:O

A teraz nie co do pytań tylko do dziewczyn/ kobiet. durne jest to jak babka bierze 2 lata tabsy antykoncepcyjne i nadal robie to z gumką bo boi się , że zajdzie w ciążę :D:D hahaha co za żal! Wybaczcie jak kogoś uraziłam alr dla mnie to głupie :P bo tabsty bierze się po to żeby w ciązyy nie być ;)

Gość tylko pytanie
ciekawy jest tez sposob uprawiania tego co my nazywamy seksem he he opis : "wlozyl na chwilke ale sama koncowke, poruszal, ale tylko minute i nie spuscil sie do mnie" 💤 swiety bogdanie ratuj :D

Gość aniołeczek1983
:))))))))))))))))))

Gość OlkaFasolkaaa
Drazni mnie to, ze niektore dziewczyny rozwiazuje swoje problemy na forum, zamiast isc do lekarza i tak zwlekaja z tym lekarzem az dzieja sie pozniej przykre sprawy z ich organizmami.Albo czytam ktorys tam z kolei post i zastanawiam sie gdzie jestem: podstawowka czy gimnazjum.Okazuje sie, ze dziewczyny, ktore pisza maja ponad 20 lat...Nie mowie, ze ja wiem wszystko ale niektore rzeczy sa oczywiste.

Gość 1111asia1111
ZGADZAM SIE :) WLASNIE BYLAM NA TEMACIE TABSY-POMOCY I MI RECE OPADAJA

A ja nie wiem czy śmiać się czy płakać z głupoty niektórych osób... Ja dopiero zaczynam brać tabletki, ale myślę, że już wiem o nich więcej niż niektóre panie co biorą miesiącami... Smutne...

monika zgadzam się z Tobą!!! Ja też zaczęa dopiero miesiąc temu brać, i co? jakoś chłopak zakończył we mnie 2 razy a w ciąży nie jestem bo dostałam okresu. A niektórzy jeszcze prezerwatyw używają. Matko... nigdy tgo nie pojmę...a zwłaszcza jak ktoś bierze tabsy 2 lata i nadal się boi bo im nie wierzy!

Podpisjue sie pod tym rekami i nogami. Polecam poczytanie tematow o dietach. Wczoraj ktos pytal czy jakies tam plastry na odchudzanie dzialaja, innym razem jakas laska pytala czy ma dobra diete a jadla na sniadanie codziennie actimel a za to na kolacje sie nawpieprzala. I laski jej doradzaly ze wszystko dobrze tylko moze byc troche glodna.

Gość podpisuję się wszystkimi kończ
ynami... kto im te tabsy przepisuje? czy one takie już u tego lekarza podniecone ze nie rejestrują i nie pamiętają co on mówi? albo zeby sie lekarza nie zapytać o coś? no halo...

Gość OlkaFasolkaaa
Na inne forum tosie nawet boje wejsc,plastry na odchudzanie? Czy tak ciezko isc na basen, wsiasc na rower albo chwile pocwiczyc?I jeszcz co do dziewczyn z forum Antykoncepcja...Dlaczego one nie czytaja ulotek?Bylam na topiku: wypilam pare piw i troche wodeczki? Biore tabletki, czy wszystko bedzie ok? :-(

no ja sie na tym forum spotkałam z kobietką która bierze tabsy a mimo to dla pewności stosuje w środku cyklu ok 14 dnia prezerwatywy jakby ją miały nawiedzic dni płodne... łyka i nie ma pojęcia o tym jak działaja ;/ albo ostatnio... jakas laska wyskakuje że ma upławy i pieczenie, ktoś jej odpisal by szła do lekarza a ona na to \"pytam sie was, nie lekarza\" brawo... dziewczyny na forum zaczynaja byc wiarygodniejsze niz ginekolog...