Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliseeee

Ciagle ziewam... co mam brac?

Polecane posty

Gość aliseeee

Mimo ze spie nawet 8-10 godzin to prawie caly dzien ziewam... Jakie witaminy powinnam zazywac??Biore magnez, i Silica no ale to na cos innego.Prosze o pomoc Kochani

polecam ruch na świerzym powietrzu, też tak mam, wracam z pracy i snuję się po domu albo zasiadam w fotelu czy przed kompem i oczy mi sie zamykają. a odkąd uprawiam sport jest zupełnie inaczej, teraz jest ciepło więc jeżdżę na rowerze i jes git! energia mnie rozpiera trzeba tylko się zmusić wsiąść na rower ;)

Gość no wlasnie trzeba sie rozrusza
c brakuje nam tlenu, ja mam to samo tzn moze nie ziewam,ale spac mi sie juz np chce, wczoraj zasnelam o 20

Gość czy o to chodziło
chyba amfę

Gość elas
sprawdź ciśnienie

Gość osska
ja też to mam, ciśnienie dobre więc powód musi być inny.

Gość ryszarda_P
Ziewanie to objaw niedotlenienia. Wniosek -trza otworzyć okno, przespacerować się itp.

A ja Ci proponuję zrobić sobie badania. Też miałam podobny problem i okazało się, że mam problemy z tarczycą... :-(

Gość aliseeee
dziekuje wam, na pewno macie racje z tym brakiem ruchu, bo pracuje w zamknieciu w magzynie, a pozniej to juz siedze przed kompem i wieczorami wychodze ze znajomymi do lokali itp. A moze cos z zenszeniem by mi pomoglo??

Gość nowanalato
znowu przeczytalam ten topik i znow ziewnelam... to serio prawda, wystarczy zobaczyc jak ktos ziewa lub przeczytać to slowo i sie ziewa... ni i znow ziewnelam :)