Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leanne

Porady dotyczące wyboru telefonu

Polecane posty

Bardzo proszę o pomoc.Otóż w tej chwili posiadam Motorolę L6. Chciałabym jednak ją sprzedać i kupić sobie inna komórkę,gdyż telefon ten strasznie krótko trzyma baterię,ma małą pojemność jeśli chodzi o smsy,przerywa rozmowy...Właściwie jego jedyna zaleta to to,że jest ładny;),ale dla mnie to trochę za mało... Nie wiem,jak model wybrać.Myślałam o tym ostatnio reklamowanym kolorofonie Samsunga...Dordźcie cos proszę, tak w granicah 500-600 zł.Będę bardzo wdzięczna za pomoc:)

Gość pomniejsze demony już śpią
mam k750i i sie sprawuje b.dobrze, mp3 mozna sluchac na bateriach kilkanascie godzin :D

Ja mam Nokie i SE,jetsem bardzo zadowolona.Motorole mialam raz i jakos nie przypadla mi do gustu:-)))

Ja zawsze polecam nokie :) Im mniej bajerancki telefon, tym lepiej - mniej energii marnuje na pierdoly. No i tez im mniejszy tym wieksze szanse, ze bateria krocej trzymac bedzie.

Gość tylko i wylacznie
SE

ja mam samsunga x680 i jestem bardzo zadowolona. Kiedyś proacowałam w Plus gsm i wiem że te samsungi to coraz lepsze robią. Mp3 można słuchac na okrągło, pamięć ma dobrą...nie narzekam