Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam nikogo

Czy wypada iśc samej na wesele?

Polecane posty

Gość bu bu bu
Pewnie że wypada, tylko to trochę niekomfortowe, bo rzadko kto przychodzi na taką imprezę bez pary.

Gość bu bu bu
Pewnie że wypada, tylko to trochę niekomfortowe, bo rzadko kto przychodzi na taką imprezę bez pary.

Gość ja mojego męża
poznalam wlasnie na weselu, tez chcialam szukac kogos do pary i dobrze ze tego nie zrobilam bo wtedy moj obecny mąż nigdy by nie probowal mnie poderwac

Gość ja mojego męża
poznalam wlasnie na weselu, tez chcialam szukac kogos do pary i dobrze ze tego nie zrobilam bo wtedy moj obecny mąż nigdy by nie probowal mnie poderwac

Gość EUGENIA DESZCZ
nigdy nie idzcie same na wesele, to towarzyska porażka, każdy będzie wytykać paluchem

Na twoim miejscu bym mimo wszytsko poszla, a moze tez trafi się ktoś bez pary:) Ale niestety moze byc i tak ze wiekszosc czasu spędzisz wyjadajac salatki z weselnego stolu i wynudzona wyjdziesz po 12 do domu...

Gość Agula89
Ja też mam zaproszenie na wesele z osoba towarzysząćą. Mam 18 lat i mogę w ziać kummpla,ale nie wiem czy to dobry pomysł,bo trzeba by było załatwi acmu nocleg i dojazd z moimi rodzicami... chyba to będzie troszkę krępująca dla nic sytuacja s koroto nie mój chłopak. Wypada mi iść samej?

Gość tera ja
bylam w lipcu sama na weselu i nie polecam...same pary, nie ma z kim sie bawic...

Gość ja nie rozpatruje tego w
kategoriach wypada-nie wypada. tylko zawsze zastanawiam sie jak bede sie czula. bylam juz na dwoch weselach sama i porazka wynudzilam sie jak mops. w tym roku mam kolejne wesele i nie pojde chyba. nie mam faceta a nie chce zapraszac na te okolicznosc kogos kogo malo znam tylko po to zeby miec partnera na te zabawe. wiec wole nie isc i juz, zwlaszcza ze jestem wiekowa i pewnie wzbudzilabym niezla sensacje idac sama. a w to ze mozna na weselu kogos poznac (zwlaszcza w moim wieku) jakos nie wierze

No ja mam za miesiąc wesele koleżanki i nie ma takiej opcji, że nie pójdę, a właśnie wychodzi na to, że pójdę sama. Zawsze uważałam, że to kompletna porażka i wstyd iść samemu, ale właśnie tym razem tak też się stanie, że muszę to przeżyć. Masakra będzie,czuję to. A bajki, że można kogoś poznać trzeba między bajki włożyć.

Gość mmtg
bylam na dwoch weselach rodzinnych raz sama raz z kolega poszlam sama, bo z tej strony rodziny mam wielu kuzynow, i co? I bawilam sie fatalnie! tydzien pozniej mialam wesele z drugiej strony rodziny. poprosilam kolege nauczona wczesniejszym doswiadczeniem. I co? zalowalam, bo byl jak piate kolo u wozu! Bawilam sie rewelacyjnie. Wniosek: mozesz isc sama, albo kogos zaprosic - i tak zabawa zalezy od Wesela i calego towarzystwa, a nie tylko osoby towarzyszacej :)

Gość wg mnie ok
Czemu by nie iść samemu jak się nie ma teraz stałego partnera ? Takie ciąganie koleżanek i kolegów nie zawsze jest fajne, bo jest się odpowiedzialnym za taka osobę, niech wypije za dużo, niech powie coś głupiego, nie wypada zostawić samej osoby towarzyskiej, a co jak spotkasz tam miłość ? Kilku moich znajomych tak miało ;)

Gość samotne noce i dnie
ja mam 29 lat, wesele kuzynki we wrzesniu, jestem sama po zwiazku, ale nadal sie spotykamy, ostatnio jak sie spotkalismy (on tez jest sam) wspomnialam mu o weselu, a on ze nie, bo nie ma butow na wesele (tzn takich chyba eleganckich:/)..ja mu na to ze do jesieni jest jeszcze czas... jesli on sie nie zgodzi to ja nie pojde... u mnie wszyscy maja pary, sa w zwiazkach albo maja juz rodzine ... nie chce sie glupio czuc, ale dodam ze moja mama jest chrzestna tej kuzynki, ojciec juz nie zyje .... kuzynka wychodzi za maz ...a jest duzo duzo mlodsza ode mnie... a ja .. kurcze,... my tez mielismy ... . niektorzy mowia ze wesele jest czasem by sie zejsc ...

Gość gość
Nigdy ale to pod żadnym pozorem nie idzie same na wesele ja raz tak poszłam za namową rodziny i znajomych mówili idź sama będziesz się świetnie bawić a okazało się że całe wesele przesiedziałam tyłkiem na krześle wokół ok 150 osób z czego je bez pary jednym słowem masakra. Więc mówię mam moje drogie nigdy ale to nigdy nie idźcie same może ze chcecie tak jak ja przesiedzieć całe wesele na tyłku

Gość dylemat samotnej
Mam wesele za dwa miesiace, kompletnie nie mam z kim isc. To wesele koleżanki, obie mamy po 29 lat. Nikogo tam nie znam, oprocz jej rodziców;/ bylam juz dwa razy sama na weselu, i oba razy przesiedziałam na tyłku. Raz u rodziny, wszyscy młodzi sparowani, każdy bawił się ze swoją osobą towarzyszącą. Drugi raz u kolezanki gdzie znałam tylko Państwa Młodych i nikogo więcej, to była kompletna porażka, posadzono mnie ze starymi ciotkami. W domu byłam przed 24 bo nie było sensu tam tkwić samej jak kołek.

Gość gość
Ja poszłam na wesele kuzynki sama. Dziś sama planuje ślub w mężczyzną, którego na tym weselu poznałam :)

Gość gość
Jasne, że wypada! Jak zapraszałam na swoje, to wiele osób przyszło samotnie. Wręcz byłoby mi smutno, gdyby zrezygnowali tylko z powodu braku partnera.

Gość gość
a ja zawsze chodze sama i fajnie sie bawie ;) nie zrezygnuje z wesela tylko dlatego ,ze jestem sama

Gość gość
Idz i dobrze sie baw. Pogadaj z ciotkami. Zjedz cos dobrego i posluchaj muzyki.

Gość gość
Jeśli jesteś młoda szczupła ładna to idz sama, na pewno nie bedziesz siedziesz przy stole, moze kogos poznasz jesli jednak NIE jestes taka jak w opisie to daj sobie spokoj i zostan w domu

Gość gość
ja bylam sama

Gość gość
wesele to fajna okazja zeby kogos poznac ;) ja zawsze chodze sama :)

Gość gość
Jesli nie masz nawet jednego znajomego, z ktorym bys mogala isc, to idz sama i baw sie dobrze nawet jak bedziesz wsrod starszch to smiej sie, rozmawiaj, napij sie alkoholu , bedzie fajnie, wszystko zalezy od ciebie i o twojego zaangazowania. Powodzenia:)

Gość gość
Taa. Ten jej slub byl ponad 8 lat temu. Chodzilem jeszcze do liceum wtedy. Typka moga miec juz ze 3 wlasne sluby...

Gość gość
nie tylko wypada ale koniecznie trzeba isc na wesele ;)

Temat stary, ale dla kogoś może być aktualny ;) dla mnie np. :P jeśli nie znajdę nikogo na wesele, które mi się szykuje to pójdę sama, nic na siłę. Najwyżej przesiedzę imprezę, coś zjem. A co do poznania kogoś na weselu, to nie jest taka znów abstrakcja jakby się mogło wydawać. Znam parę, która poznała się ponoć właśnie na weselu. Są teraz szczęśliwym małżeństwem i mają dwójkę dzieci :)