Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna sabrinka

krepujace pytanie

Polecane posty

Gość smutna sabrinka

Witam moje pytanie prosze potraktowac powaznie.. Od jakiegos czasu pojawia sie u mnie duza ilosc wydzieliny z pochwy:( bylam u dwoch lekarzy i obaj uwazaja ze to normalne u kobiet:/ ale jakos nie chce mi sie w to wierzyc ze kazda kobieta musi nosic non stop wkladki i co chwile cos wyplywa:o szczegolnie podczas ruchu:( jedynie jak siedze w domu i nic nie robie to jest jej mniej:o doda ze jest to wydzielina raczej bezbarwna czasem troche jakby zoltawa ale lekko i bez zapachu lekarze badali i nie mam zadnych grzybow itd a cytologia tez ok:( czy jestem jakas dziwna:( strasznie mnei to wkurza i krepuja i wogole czuje sie caly dzien taka nieswieza

Gość smutna sabrinka
:(

Gość taka Twoja uroda...
... i nie zmienisz tego. Mam wrazenie, ze jakas manie juz masz na tym punkcie. Uwazasz, ze ludzie tutaj przesiadujacy znaja sie lepiej na ginekologicznych sprawach niz lekarz ginekolog? No coz, musisz nosic wkladki i tyle....

Gość smutna sabrinka
poprostu chcialam tylko poznac opiniejakis dziewczyn:(moze ktoras miala podobnie..

Gość Proponuję jeść dużo
Ja tak miałam... Znaczy mam:)

Gość helenka24.
i jak sobie z tym radzisz?

Gość Proponuję jeść dużo
No cóż... Wkładki, mycie... Nic nie więcej nie poradzę, ale to rzeczywiście jest uciążliwe;/

Gość znane mi to
Znane mi jest to uczucie wilgoci, miałam tak przez pewien okres mojego życia, ale od pewnego czasu jest ok. Po prostu musisz to przeczekać, no i oczywiście dbaj o higienę, ja sie podmywałam chyba 5 razy dziennie jak ze mnie leciało, pozdrawiam

Gość tezz tak mam
ale facetow to kreci, wiec sie nie przejmuj! wazne, ze jestes zdrowa