Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka anka nakaaa

Lepsze rolki czy rower na ladna figura i utrate kilogramow?

Polecane posty

Gość anka anka nakaaa

Jak mysliscie?? co lepsze?!

Gość na rowerzeTezPracujeCaleCialo

Gość dsddsdffdfdfdfd
tez wydaje mi sie,ze troli, bo na rowerze to gdzie cale cialo?!

Gość Chyba rolki są
Lepsze no nie?❤️ ❤️ ❤️ 🌼

rolki rzezbia pupe i pomagaja w walce z cellulitem. ja sama mam zamiar je kupic , czekam tylko na przyplyw gotowki ( choc troche sie boje, ostatni raz jezdzilam jak mialam 12 lat :P, ale mam nadzieje ze to jedna z tych rzeczy ktorych sie nie zapomina:D ) rower tez jest swietny na uda! jesli chodzi o stacjonarny to male obciazenie gdy chcemy spalic tkanke tluszczowa i wysmuklic nozki a wieksze obciazenie - na miesnie :) poza tym bardzo polecam hula hop - doskonale wyszczupla takie :)

Gość Sabinosss
Rolki są dobre na cellulit???????????????????????????/ To zaczynam jeżdzić!!! A raz w tygodniu wystarczy?

Gość nie wystarczy
raz na tydzień, minimum co drugi dzień jesli chcesz widzieć jakieś efekty. Raz na tydzień to ot tak dla lepszego samopoczucia, lepsze to niż leżenie na kanapie

Gość BożenkaUrek
Ja ćwicząc na rolkach 40 min dziennie odchudziłam się 20 kg w 2 miesiące. Dokładnie przez okres wakacji. Byłam zdeterminowana, ponieważ się zakochałam :) Co do wspomagaczy to kupiłam sobie wtedy Raspberry Bio 5 i to z pewnością też pomogło. Oczywiście nie jadłam słodyczy i smażonego :)

Gość gość
Rower

Gość gość
Najlepiej jest połączyć jedno z drugim i raz jeździć na rolkach a raz na rowerze. Ja tak zrobiłam i fajnie wysmukliłam sobie sylwetkę łącznie z wzmocnieniem mięśni. To co przeważa nad rolkami to na pewno że są tańsze ;-). Najważniejsze jest żeby obie te rzeczy zostały jak najlepiej dobrane bo jeżeli nie to efekty mogą być gorsze ale przyjść później. Mi doradzili i kupiłam w RoweryRolki.pl.

Gość Goscgość
Wystarczy mieć w szafie rolki i celulit sam schodzi, żenada

Gość meggiemeggie
Myślę, że i rolki, i rower dadzą podobny efekt jeżeli będziemy to robić systematycznie, a nie raz na tydzień. Wydaje mi się, że zbilansowana dieta z dobrze dobrą ilością kalorii + jak najmniej przetworzone produkty z których robimy posiłki + witaminy i symbiotyk przyśpieszą troszkę utrate kilogramów i zapewnią trwałe efekty!!! ;) Lepiej schudnąć 20kg w rok niż w miesiąc, chyba że chcemy po roku mieć z powrotem +40kg. https://www.myprotein.pl/elysium.search?searc h=witaminy