Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mysz polna

Pieczenie podczas stosunku

Polecane posty

Gość Mysz polna

Mam problemik. Wspolzyje z moim chlopakiem raczej rzadko i po kazdej takiej przerwie odczuwam bol podczas stosunku. Moglabym go opisac jako nieprzyjemne pieczenie u wejscia do pochwy. Po chwili bol znika, a powraca na poczatku kazdego stosunku... Czy ktos tez tak ma? Wspolzyje juz od 2 lat, wiec powinnam sie, ze tak powiem 'wyrobic'... Ginekolog powiedzial,ze zbudowana jestem prawidlowo i on nie widzi zadnych nieprawidlowosci.

Gość dr picziremonto
Z punktu widzenia mojego doswiadczenia zawodowego stanowczo odradzam wykonywanie drugiej czynnosci podczas odbywania aktu plciowego,a juz pieczenie czegokolwiek to juz tam nawet mowy nie ma.Znane mi sa przypadki,gdy kobiety np.szydelkowaly podczas stosunku i tylko w momencie szczytowania odkladaly na chwile zaczeta wlasnie przed kilkoma minutami robotke,ale tylko po to,zeby wspolnie z partnerem przezyc orgazm,poczym kontynuowaly rozpoczeta wczesniej prace.O tym,zeby ktoras przygotowywala obiad podczas,pierwszy raz slysze i mowie stanowczo--NIE.Jednak najbardziej niebezpieczna sytuacja zdarza sie wtedy,gdy dojdzie do zapieczenia sie otworu wlotowego pochwy na skutek zbyt intensywnego (nie zgodnego z instrukcja) uzytkowania wibratora.Stanowczo prosze niczego nie piec podczas stosunku.

Jej już 2 lata współżyjesz i mas takie coś? Troszkę dziwne.. Co innego jakby to było na początku. A ...robićie to z prezerwatywa? Bo może to uczulenie na lateks...

Gość szkoda że
dr picziremonto ma zaszydełowany mózg.Właśnie dałeś dowód tego jak potrafisz logicznie odpowiedzieć na zadane pytanie.

Gość Mysz polna
jakis tam facet - nie mam problemu z nawilzeniem, naprawde. dr picziremonto -;) Fruti - tak, 2 lata. Owszem, z prezerwatywa, ale to nie przez nia, poniewaz mnie piecze nawet przy wprowadzeniu palca..

Gość ***********
moze po prostu masz jakas infekcje,zawsze tak bylo??

Gość furoseptka
ja tak mam przy infekcji lub grzybach, może coś ci takiego dolega i nie wiesz o tym??

Gość ***********
no wlasnie dokladnie,ale tak to powinno tez piec momentami nawet bez stosunku,powinna czuc ze cos jest nie tak

Gość furoseptka
no wlaśnie, ja mialam grzyby i w ogóle nei wiedzailm o tym, dopiero ginekolog coąs tam wypatrzyl, dopiero przy stosunku czulam bol

Gość Mysz polna
Ale infekcja od 2 lat...? Jak kiedys bylam juz z tym problemem u gina to powiedzial,ze jestem poprostu delikatnie tam zbudowana i ze po jakims czasie przejdzie... Ale minely 2 lata i nie przeszlo, a mam wrazenie,ze sie wrecz nasililo..