Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna farbowana

farba do ciemnych włosów

Polecane posty

Gość czarna farbowana

Witajcie , od kilku lat farbuje włosy , stopniowo używałam ciemniejszych odcieni aż doszłam do czarnego(mój naturalny kolor to taki niby blond niby brąz taki mysi)teraz chciałabym wrócic do naturalnego lub zbliżonego do naturalnego. Tak sobie pomyślałam że może użyje Schwarzkopf, Brillance Luminance -lśniący brąz. i teraz pytanie czy ktoś stosował i czy nadaje się do włosów farbowanych na czarno. Z góry dziękuje

Gość nikt nie wie

Gość nikt nie wie

Gość a dlaczego
ja bym radziła iść do fryzjera a nie eksperymentować.. trzeba porządnie tą czerń odbarwić żeby cokolwiek jaśniejszego chwyciło.. nawet jak masz ciemny brąz i chcesz jaśniejszy położyć to nie pokryje.. a i odrosty będą sporo jaśniejsze - bo też inaczej je farba pokryje (o ile tą czerń w ogóle pokryje..) idź do fryzjera - moze coś się da z tym zrobić żeby bardzo nie zaszkodzić włosom, tymi "sklepowymi" farbami raczej sobie zaszkodzisz niż uzyskasz to co chciałaś, lub chociaż zbliżone do tego co chciałaś...

Gość jowitka 79
Ja kiedys miałam ciemny braz farbe.Pszłam do fryzjera zeby rozjaśnic.On najpierw dekoloryzował a potem nałożył jasniejszą farbe. Dekoloryzacja nie bardzo wyszła.Sama nie rób tego.Zniszczysz włosy a efekt mizerny.

Gość nie ta farba nie nadaje się
dlatego, że jest przeznaczona do włosów NATURALNIE CIEMNYCH, a nie farbowanych na ciemny kolor

Gość czarna farbowana
dzięki za odpowiedź, a już myślałam że to jakaś cudowna farba, chyba przyjdzie mi przeczekac odrosty bo jakoś do tradycyjnej dekoloryzacji(z rozjaśnianiem) nie jestem przekonana

Gość gdzie o tym
ja farbowałam brązami i kiedy zafarbowałam ciemnym blondem to tylko odrosty się zafarbowały jaśniej, a te wcześniej farbowane jakie były takie są - czyli brąz

Gość czarna farbowana
wiem że normalnie farba nie chwyci na czarny ale chodzi mi konkretnie o Schwarzkopf, Brillance Luminance - to ta farba do ciemnych włosów, ostatnio farbowałam włosy 4 miesiące temu i już sporo farby zeszło i tak się zastanawiam czy tej nie zastosować