Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maruda 6666

do facetow

Polecane posty

Gość maruda 6666

Czy taka kobieta moze sie podobac? Zawsze posprzatane podany obiad dba o siebie pracuje zadaje pytanie czy mnie jeszcze kochasz marudzi jak typowa kobieta nie puszcza na piwo samemu - jest zzdrosna waga 55 wlosy dlugie czarne 168 jezdzi na nartach pije tylko drinki wodki z kieleiszka nie piwa tak dba o jego dziecko jak i o swoje czeka na niego zawsze, nigdzie nie wychodzi sama ( mieszkaj w angli)w polsce roznie ale imprezy wspolne seks ok toleruje kumpli w domu nie toleruje zadnych kolezanek - likwidacja bab z gg co o tym myslicie uda nam sie? kocham go

Gość mnie bardzo kreci
ja jestem za Toba-super,podobasz mi sie

Gość maruda666
tylko jedna wypowiedz?

eee tam wzrost 168:O plytka bedzie nie zmiesci czegos ponad 20 cm:P :D:D:D:D:D:D:D

Gość griizz
Jesli o mnie chodzi to jest cos fajnego w Tobie, ale nie chcialbym miec takiej dziewczyny.Zakompleksiona,sztampowa,prosta...po prostu nijaka:(

Temat brzmi jak chorobliba zazdrość. Gdy przybiera formę paranoidalną (tak było z moją byłą) to z biegiem czasu wszystko się psuje. Po wielokrotnym natłoku podejrzeń ma się ochotę zastrzelić drugą stronę.

Gość Jako baba
Radzę rób wszystko na odwrót :D ( tylko rób obiady ale nie zawsze ;))

Gość
Dlaczego sprzątanie na pierwszym miejsu, a seks na końcu? Związek oparty na środkach zapobiegawczych w postaci usuwania bab z gg a nie na zaufaniu nie za bardzo rokuje... Chyba mało wiesz o facetach...

odrobina zazdrości jest potrzebna aby okazać uczucia, to że zależy nam na kochanej osobie, ale nie można zagłaskac na śmierć!! Trzeba dać oddychać drugiej osobie, zbytnia zazdrosć może rodzić odwrotny efekt- ktoś nieustannie szpiegowany, kontrolowany do kogo się nie ma zaufania przestaje kochać, albo potraktuje zdradę jak sprawdzian-\"ty mnie wciąż pilnujesz a ja i tak znajdę lukę w systemie\";) zaufanie lepiej się sprawdza niż nieustanna kontrola. Jeśli nie ufasz to poco się wiążesz z kimś do kogo nie masz zaufania

Gość maruda666
ok, mamy super sex mieszkamy z soba 4 lata mamy po 36 lat nie jestem zakompleksiona dupa, przyjaciol mu zostawilam tj, przyjaciolki pisze baby - cztyac kurwy jak tu wiele sprzatanie moze byc na ostatnim miejscy malolaty nie wypowiadac sie ani grube zakompleksione dziewczynki

Gość możesz sobie zostawiać
czy nie zostawiać jego przyjacióleczki na gg, jak facet ma temperament to zawsze zarucha coś na boku ;-)

Gość maruda666
zawsze taka bylam. Co prawda nie mialam zbytnio czasu na dyskoteki bo wychowywalam sie w gorach przez weekendy. On jest moim trzecim facetem . I jak mowi mam dusze dziecka w ciele kobiety i chyba ma racje .

Gość Jako baba
Słuchaj ja tam na zapas mówie że mam podobną wagę wzrost i kolor oczu co Ty, żeby nie było tekstów o kompleksach ale powiem Ci co jest nie ok. Nie możesz być idealna bo mu się znudzisz, jeśli cały czas sprzątasz robisz obiadki i wszystko jest jak w zegareczku robisz się taką mamusią a nie kochanką (a wiesz jak nastolatki potrafią mamusi naściemniać). Jeśli dopominasz się ciągle o wyznania miłości (a faceci to nie przepadają za takimi pytaniami) to może sobie pomyśleć, że czujesz się niepewnie. A co do koleżanek jak będzie chciał to itak się znimi spotka chyba, że potrafisz go namierzać. Wyłaź z domu pokaż, że ma własne życie puszczaj go na piwko od czasu do czasu nie wydzwaniaj, nie pytaj jak było.

Gość Jako baba
ciekawski facecik dobrze to opisał :)

Gość maruda6666
Do Baby Masz racje dzieki

Gość gruba ale niezakompleksiona
Całkowicie zgadzam się z "Jako baba", szczególnie w punkcie o mamusi. No i te pytania czy kocha to Ci powiem, że mój stary by chyba zwiał jakbym go tak męczyła - nie lubi tego, a ja i tak wiem że mnie kocha (nawet z nadwagą :) )

Gość Boruta 666
Taka kurwa jak ty mnie nie kręci. Stara głupia krowo ! ( masz 36 lat ) po chuj ograniczasz wolność swojemu konkubentowi ? Twój partner jest jebnięty, że z taką śmierdzącą czarną skrzeczącą wroną dzieli wyro. I co dziwko zatkało ci kakao ? Chciałaś opini to ją masz!

Gość asdfkadfjds
zgadzam sie z boruta

Gość tamma
Autorko topiku, może się udać wyłącznie z uwagi na Twoje ostatnie zdanie ;) :D i pod warunkiem, że On napisałby to samo o swoich uczuciach do Ciebie. Reszta: sprzątanie, gotowanie, usuwanie z gg - to jest bardzo drugoplanowe.