Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Outsider

Dyskryminacja Mężczyzn w Polskim Prawie Adopcyjnym

Polecane posty

Witam Was. Nie sądzicie że Meżczyźni zostali pokrzywdzeni w prawie adopcyjnym ? Samotny facet nie ma szans na adocje dziecka jakichkolwiek by nie spełniał warunków. Niektórym wystarczyłoby samo dziecko do pełni szczęścia, jednakże nie ma na to szans. Moja przyjaciółka prowadzi w domu pogotowie rodzinne i ma tam taką malusią , cudowną 5 miesięczną Amelię. Cudowne dziecko :)). I to właśnie z jej powodu zakładam ten temat :D Co o tym sądzicie ? Przecież samotny facet też może być wspaniałym rodzicem.

{ Przecież samotny facet też może być wspaniałym rodzicem. } Podejrzewam ze obostrzenia są spowodowane tym \"MOŻE\".

Ujmę to tak. Nie chciałbym nigdy decydować o tym czy komuś przyznać jakieś dziecko czy nie. Mówię oczywiście za siebie. Mnie nie dziwi że procedura adopcyjna utrudnia taki rzeczy. Mała pomyłka bywa ludzką tragedią.

zgodzę się ale ile matek ma dzieci anie powinna? maja je bo one były w ciązy tylko to zadecydowało.. a nie powinny )

No ja mam do powiedzenia. Facet jest domniemanym sprawcom smierci miliardom niewinnie zamordowanym ofiarom. Już od zarania dalej starozytności a jeszcze dalej od czasu wynalezienia kosci nazywanej dale białą bronią wiemy iz mężczyzna to ofiara swojego samouwielbienia ;) Znaczy to ze mężczyzna jest w stanie molestować, traktować jak kurz na półce, nie karmić oraz sprzedawać te owo dziecko. Mężczyzna w prawie adopcyjnym jest domniemanym źródłem pedofilii. Surowo ale cos w tmy jest... jeden za wszystkich, wszyscy przez jednego

no tak..surowo, ale faktycznie jeden przeskrobał i..;) ale.. jeśli kocha to nie ma pedofilii

Mortifer \"jeden za wszystkich, wszyscy przez jednego\" Niestety coś w tym jest. Też nie chciałbym decydować komu przyznać dziecko, jednakże są ludzie do tego wyznaczeni i niestety często się mylą. Tylko dlaczego mężczyźni którzy byliby dobrymi ojcami zostali przez system skazani na .... ??