Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak robicie

Kobiety nie umieją z taktem dawać kosza..

Polecane posty

] Nie macie nawet odwagi na rozmowe, chcecie by facet sie wszystkiego domyslał, byście nic nie musiały mówić i bron bvoze nie mialy wyrzytow sumienia..... Wcale nie jestescie uczuciowe...

Gość boimy sie że to co
powiemy sprawi przykrość wiec wolimy nic nie mówić

a wy nie macie odwagi na rozmowe aby budowac miłość:) to chyba bolesniejsze i smutniejsze:(

tylko to nic nie mowienie to brak szacunku dla drugiej osoby, wkoncu on w jakis sposob wylozyl swoje serce na dloni, wiec chyba chociaz jedno zdanie mu sie nalezy nie ??

tylko to nic nie mowienie to brak szacunku dla drugiej osoby, wkoncu takie jak ja w jakis sposob wylozyly swoje całe serce na dloni, oddały ;) Jemu i ani jednego słowa live;) na zywo;) a tyle cierpliwosci było az 3,5 roku;) a inne? poznały go rok temu dwa i miały setki słow in live:)

Gość ale jakie wyrzuty sumienia
mam powiedzieć facetowi że odchodze bo mam dosyć jego lenistwa, sknerstwa, braku zaradności, tego ze nie dba o higiene i jako leń chodzi spać nie myjac sie, że sie go po prostu brzydze, że mam dosyć płacenia wszedzie za siebie i za niego bo on wiecznie nie ma, że już nie mam ochoty odnosić talerzy po zjedzonej kolacji, dzwonić do niego na mój koszt i pilnowania żeby czegoś nie zapomniał sugestie i rozmowy nie pomagają czasem trzeba by było wykrzyczeć mu tak przykre rzeczy ze lepiej dać sobie spokój i po prostu odejść bez słowa, szkoda nerwów

Gość nhrvi
ja zawsze informuje, chche zbey sprawa byla jasna, choc czasem mysle, ze robbilam to moze zbyt ostro ;|, ale nie wyobrazam sobie sytuacji, ze facet cos ode mnie chche a ja nic do niego, zwykle i tak probuje ich do siebie zniechecic ;|