Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawka25

pytanie do dziewczyn ktore mialy do czynienia z fenoterolem

Polecane posty

Gość ciekawka25

hej od kilku dni biore fenoterol - jestem w 36 tc, biore 1/2 tab 4 x na dobe.. czyli 2 tab dziennie... do tej pory cala ciaze bralam feminatal N... czy biorac fenoterol odstawialyscie witaminy??? bo w ulotce napisane jest ze nie wolno stosowac ze srodkami zawier wit d i wapn.. a z tego co wiem zestawy wit dla kobiet w ciazy zawieraja zarowno wit d jaki i wapn... Wy odstawialyscie preparaty witaminowe na czas brania feno???

Gość Laaaluuu
też biore Feno i Feminantal N - pytałam o zdanie ginkę, bo też miałam ten dylemat, ale powiedziała że nie trzeba odstawiać wit. bo dawka tego wapnia w tych wit. jest mała, ale żeby odstawic wszystkie inne preparaty zawierające wapń, typu calcium na przykład. Biorę go już od 10 tygodni, Feminantalu nie odstawiłam tak jak mówiła, czuję się dobrze, Feno nie został odrzucony ani nic innego się nie stało. Wyniki prawidłowe, ciąża przebiega dobrze. Aha, Feno działa normalnie - bo ten wapń ponoć osłabia jego działanie. Ja biore 4tabl dziennie + Isoptin osłonowo. P>S: serki, nabiał też można jeść tylko nie przesadzać.

Gość Laaaluuu
też biore Feno i Feminantal N - pytałam o zdanie ginkę, bo też miałam ten dylemat, ale powiedziała że nie trzeba odstawiać wit. bo dawka tego wapnia w tych wit. jest mała, ale żeby odstawic wszystkie inne preparaty zawierające wapń, typu calcium na przykład. Biorę go już od 10 tygodni, Feminantalu nie odstawiłam tak jak mówiła, czuję się dobrze, Feno nie został odrzucony ani nic innego się nie stało. Wyniki prawidłowe, ciąża przebiega dobrze. Aha, Feno działa normalnie - bo ten wapń ponoć osłabia jego działanie. Ja biore 4tabl dziennie + Isoptin osłonowo. P>S: serki, nabiał też można jeść tylko nie przesadzać.

nie odstawiałam witamin, fenoterol brałam 4 tabl. na dobę.

Gość ciekawka25
dzieki dziewczyny za odpoweidz:0 no ja tez biore isoptin 1 tab 2x dziennie czyli feminatal brac moge:)