Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam rozwązanie na krzykaczy

Nakaz adopcji dziecka przez osoby przeciwne aborcji

Polecane posty

Już mam dość tej paplaniny o aborcji.A co mnie obchodzi ktora kobieta sobie "wyskrobała" ktora chce to niech to robi,jej sprawa i radziłabym wszystkim przeciwnikom aborcji przestac zajmowac sie ta sprawa raz na zawsze...A jak ktos taki jest prawy i walczy o dobro dzieci to niech adoptuje chociaz jede dziecko i nie wazne czy ono bedzie zdrowe czy chore,kalekie,ułomne ...ale adoptowac nie zakąłdac rodzibne zastepcza,bo rodzina zastepcza to zatrudnienie a za adopcje nie dostaje sie kasy>chciałabym aby np.weszłoło takie prawo,ze Ci co sa przeciwni aborcji mieli NAKAZ ADOPCJI MIN.JEDNEGO DZIECKA...gdyby cos takiego wprowadzono to moge sie założyć,ze garstka ludzi przeciwnych aborcji utrzymywałaby swoje poglady bez zmian i zaadoptowałaby jakiekolwiek dziecko....

:D Nie wytrzymam msz dość paplaniny o aborcji a zakaładasz tysięczny topik na ten temat. { radziłabym wszystkim przeciwnikom aborcji przestac zajmowac sie ta sprawa raz na zawsze...A jak ktos taki jest prawy i walczy o dobro dzieci to niech adoptuje chociaz jede dziecko i nie wazne czy ono bedzie zdrowe czy chore,kalekie,ułomne .. } A ja wszystkim zwoleninkom aborcji radzilbyma raz wykonac taki zabieg własnymi rękoma.

Gość myrevin to wolisz
wytrzewienie ? :-p :-p

Myrevin a skad Ci przyszło do głowy ,ze zakładam po raz ktorys topik na temat aborcji???Skad wiesz kto ja jestem i o czym piesze i czy w ogole czesto bywam na kafe??

Gość bxcfhdf
pierdol sie morderco

Myrevin nie mieąłbym nic przeciwko temu aby usunac ciaze jakiejs kobeicie oby mi zapłaciła wysoka kwote :-)

noszę w porfelu wykonany własnorecznie z papieru kolorowego portrecik Myrevina i w chwilach silnego podniecenia wyjmuje go i zblizam lubieznie do krocza :classic_cool:

Gość a ja jeszcze dodam
kary wiezienia - wysokie- i napietnowanie facetow, ktorzy wpedzili kobiete w niechciana ciaze.Bo bez checi i przewagi faceta dziecka nie bedzie,kobieta czesto nie chce, ale jest zmuszana do wspolzycia, choa odpowiedzilnosc, czesto ze zniszczeniem sobie zycia i zdrowia wlacznie Ciekawe, co by ci wszyscy mescy politycy na to. Dla mnie to wszytko zaklamanie. Poza tym dobrze politykom mowic o pomocy dla samotnych matek, przeciez to z kieszeni podatnikow, a nie ich wlasnych. A za zlamane zycie kobiety nie cierpi podatnik, tylko ona sama. Pomysl autorki nie jest glupi, w kazdym razie uczciwszy niz to, co nam proponuja.

uwielbiam podszywaczy :-)lecza mnie z kompleksow ,bo czasami mysle,ze jestem głupia ,ale widac ,ze sa głupsi ode mnie :-)

Gość bxcfhdf
wącham klej Atlas ,łykam "Stoperan" i jem zołedzie :-p

uwielbiam podszywaczy głeboko w sobie :classic_cool:

A ja jestem kobieta i tak bym nie karała mezczyzn a to dlatego,ze to kobieta powinna myslec wiecej o antykoncepci i aby nie zajsc w niechciana ciaze ,bo przeciez kobieta ponosi najwieksze skutki ciazy,porodu,wychowania dziecka.NIe chcesz miec dziecka kobieto wiec dbaj o to aby nie wpasc

Jezli kobieta ma mezczyzne ktory ja gwałci,zmusza do stosunku to tym bardziej powinna zabezpieczac sie aby nie zajsc w ciaze.

gwalcą mnie demony:o wybaczcie ...

Gość a ja jeszcze dodam
nie mowie,ze od razy gwalci, ale prawie kazdy maz jest ,ze tak powiem, namolny, on inicjuje zblizenie .kobieta musi byc caly czas potwornie czujna, nie ma spontanicznej milosci. Cud ,ze mam tylko dwoje dzici z moim męzem, nie gwalcacym, ale "zawsze gotowym" i obrazajacym sie i obnoszacym sie caly dzien z mina medzennika. gdy ja odmowie. Mysle,ze nie jestem odosobniona i mysle, ze nie wszystkie kobiety maja tyle samokontroli, bo to nielatwe. Poza tym moj ustapi, ale nie wyobrazam sobie takich subtelnosci u pijaka czy menela, lub chocby apodyktycznego niezbyt lotnego faceta.

Równie dobrze jak ktos jest przeciwko karze śmierci można by go obarczyć utrzymaniem mordercy. Pomysł uważam za chory. Idąc dalej jak ktoś jest za tym by były emerytury niech sam je płci. Itd. Itp. Zadne to rozwiązanie. IMHO. 🖐️

Gość a ja jestem kobieta
i bym karala mezczyzn a to dlatego, ze jesli nie chca brac odpowiedzialnosci za poczete dziecko, to niech sie WYSTERYLIZUJA

ja tez mam jurnego meza i jezeli byłabym taka niemyslaca za bardzo jak wiekszosc kobiet to miałabym druzyne piłkarska albo i dwie dzieci ale mam jedno ,bo chciałam i chce tylko jedno,moj maz chciałby drugie ale ja nie chce.

Gość a ja jestem kobieta
Myrevin, a po co sobie odmawiac przyjemnosci? ;-)

Mervin co do emerytur to sam sobie opłacasz przez lata emeryture,czesto bywa ,ze ludzie nie dozywaja emerytury a maja na koncie zus czy innych mnostwo kasy odciagnnietej

Gość a ja jestem kobieta
otoz to ;-)

Ja wsprawie antykoncepci nie opieram sie na mezczyźnie tylko sama na sobie,ufam sobie a nie chłopu :-)

Gość a ja jeszcze dodam
jest roznica miedzy braniem na utrzymanie dziecka imordercy. Zwolennicy poprawek do konstytucji mowia na prawo i lewo, jak wiele jest chcetnych rodzin do wziecia dziecka. A mordercach jakos nikt tak nie mowil. Niech zartem dadza przyklad.

Gość a ja jestem kobieta
to bylo do Myrevin, bo co to zanczy, ze tylko kobieta ma ponosic odpowiedzialnosc??? sredniowieczem mi tu pachnie

Gość a ja jeszcze dodam
(mialo byc zatem a nie zartem). No wlasnie, kobieta ma myslec, a jak nie pomysli to ma isc do wiezienia albo czesto męczyc sie przez cale zycie. Facet jest zwolniony od myslenia i odpowiedzialnosci.I to w majestacie prawa. Co sie dziwic, ze faceci wymyslaja takie ustawy, ktore dzialaja tylko w jedna strone.

NIe mowie ,ze mezczyzna jest bez winy,ale jestesmy kobietami na ktorych spada cały ogrom wychowania dziecka i my powinnysmy dla swojego dobra myslec przede wszyskim o sobie ,o naszej przyszłosci.

--> mam rozwązanie na krzykaczy { Mervin co do emerytur to sam sobie opłacasz przez lata emeryture,czesto bywa ,ze ludzie nie dozywaja emerytury a maja na koncie zus czy innych mnostwo kasy odciagnnietej } Dopiero (chyba) od niedawna odchodzimy od systemu takiego jednego kanclerza niemieckiego. A jak ci przykład nie spodobał to mogę dać inny. Każdy kto jest za tym by utrzymywać schroniska dla zwierząt, przymusowa adopcja jednego kota i jednego psa. Nazwiesz to ciosem poniżej pasa. Ale twoja propozycja również taka jest.