Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebcia25

zielone wlosy-pomocy.....

Polecane posty

Gość Sebcia25

dziewczyny blagam o pomoc wczoraj moim farbowanym wlosom zafundowalam plukanke , stosuje ja od przeszlo roku, zawsze bylo ok, wlosy mialam zawsze pofarbowane na jasny bolnd, tym razem zrobilam sobie pasemka, 2 jasne odcienie i jeden ciemniejszy, po plikance wlosy wyszly...zielono-niebieskie o zgrozo mylam je juz 7 razy nie wiem co mamk zrobic, nic nie pomaga mama wyskoczyla po saszetke rozjasniajaca, mylicie ze pomoze, czy jeszcze pogorsze sprawe ' blagam o pomoc, dzis musze wygladac "normalnie" bo mam wazne spotkanie za 4 godziny a tu takie rozczarowanie :(

Gość novika111
poranna wizyta u fryzjera???

Gość przyznaję że wspólczuję
Ania z Zielonego Wgórza?????

spróbuj te saszetke albo kup regenal on zawsze pomaga ....regenal wella..pozdrawiam

Gość Sebcia25
dziekuje za rady wrocilam od fryzjera wiem ze wizyta jest niezbedna, ale farbowac znowu nie moge, bo tydzien wczesniej wlasnie mialam welosy rozjasniane, poradzila ten szmpon na R (jucha mi go proponowala) a jak nie pomoze to znowu w poniedzialek farba... w domu umylam chyba 20 razy glowe tym szmponem, pozniej przeciwlupiezowym i chyba on mi pomogl najlepiej, pozniej saszetka taka na 8 zmyc koloru platynowego bolndu i jakos wkoncu wygladam ale przynzjae ze nie bylo zaciekawie :( ale martw sie mnie to, ze teraz wychodzi na to ze nie bede mogla uzywac plukanki :( zawsze ja uzywalam, raz na ok 2 tygodnie i bylam BARDZO zadowolona, a teraz? hmm jeszcze raz dziekuje za rady 👄