Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olexis

14 kwietnia start dieta... MINUS 10 KG. JAK NAJSZYBCIEJ!!!

Polecane posty

Gość olexis

hej mam 17 lat i waże 70 kg.musze zgubic 10 kg. jak najszybciej kto ze mna?

Gość eyey
ludzie! jest tyle topikow. przylacz sie do ktoregos a nie zakladaj kolejnego -takiego samego-postu :/

Gość a dlaczego nie
po to jest forum

Gość olexis
dlaczego mam nie zakładać nowego??!! ja poprostu szukam osób które od DZISIAJ zaczynaja dietke

Gość eyey
a jak ktos odchudza sie od wczoraj czy od srody to juz nie mozesz razem z nim?? po prostu pelno tu topikow ktore maja po 2-3 wpisy a i tak znikaja po jednym dniu.

ja się mogę do Ciebie przyłączyć :D masz jakąś konkretną strategię? :D ja mam 22 lata, 168 cm i 64 kg. chcę schudnąć jakieś 8 kg :)

Gość olexis
no hejjj EROTICA:) witam serdecznie ja właściwie mam teoretyczną dietke opracowaną ale nie weim jak to wyjdzie w praktyce:) myślałam też o diecie grejpfrutowej:) a ty? ps: właśnie pije dzisiaj 2 kawe i zjadłam tylko grejpfruta od rana:)

Gość olexis
ps ERROTICA śliczny bobasek:)

Gość Olenka 17
no cześć :P też mogę do was dołączyć :P trzeba się wspierać :P

polecam metode montignac schudlam na niej 14 kg w dwa i pol miesiaca nie gloduje sie , czlowiek jest pelen energii :) www.e-figura.pl

Gość ciekawska1666
a na czym polega "montignac" ? :P szczerze trzeba coś ze sobą zrobić jakieś 10-15 kg :P

Gość Olenka 17
ja też mam 10-12 do stracenia, ważę 72 na 172 cm... od dzisiaj zaczynam "uprawiać taniec brzucha" podobno łatwo się boczków pozbyć...

Gość olexis
no hej dziewczyny:) ja się właśnie zastanawiam mnad ta grejpfrutową!! :) ponoć jest dobra ale ja nie wiem czy wytrzymmam na grejpfrutach bo po 1 sa drogie a po 2 kwaśne!!:)

polega na nie laczeniu weglowodanow z tluszczami na pierwszy rzut oka ta \"dieta \" przeraza bo jest tak mowa o indeksach glikemicznych i tp ale ja jadlam to co Sopelek poleca , korzystalam z przepisow ktore zamieszcza w swoim temacie nie moglam schudnac ponad 2 lata , walczylam codziennie ze soba i nie bylo efektow a na MM w 2,5 mca polecialo 14 kg i dalej spada ! dodam ze od czasu do czasu pozwalam sobie na pizze , piwko , jakiegos batona :) czesto do posilku tluszczowego ( obiadu) zajadam sobie m&m sy :) polecam :)

Gość olexis
właśnie bieganie teeż jest dobre:) a co dzisiaj jadłyście?? to może być nasz dzienniczek diety:)

Gość olexis
a właściwie to MM to chyba podobna dieta do diety dr.ATKINSA też tam jest coś o jak najmniejszej ilości spoż ywania weglowodanów::) ale jest nie zdrowa bo wykluczone ma warzywa i owoce:)

Gość olexis
no właśnie wody smakowe zawieraja cukier:( ale może znajdziesz ulubioną wode?? ja np.nie nawidze kropli besk. a kocham staropol.

Atkins ponoc wprowadza organizm w stan jak po chemioterapii tak slyszalam ale nie stosowalam a stosowalam setki diet

Gość olexis
ale ja sie boje takich diet lepiej jest jeść mało ale zdrowo

naprawde polecam ta diete , nie chche zeby ktos myslal ze naganiam ludzi na ta stronke ale JA NAPRAWDE CHCE POMOC LUDZIOM Z NADWAGA BO SAMA CIERPIALAM Z TEGO POWODU I DZIEKI MM czuje sie WSPANIALE !!!! pozdrawiam i powodzenia

Gość Olenka 17
O TA CO TY.... to już mam motywację :P

Gość Olenka 17
Naughty mam pytanie a co powinno się na tej diecie jeść? i co ćwiczyć:P

ja nie cwiczylam wcale :O bo nie mialam czasu (praca) a jadlam do syta tzn kolacje takie lzejsze ale sniadanie do syta ( zajadam makaron mm i jogurt light) albo dopycham pod koniec posilku warzywami :) kocham brokuly gotowane na parze wiec czesto je zajadam :) schudla bym pewnie wiecej ale heheh lamalam zasady czasami i jadlam pizze wieczorem i swieta jadlam wszystko ale waga nie poszla w gore :)

ale polecam basen i cwiczenia na brzych np jakis rower czasami moze? ( mi skora wisi na brzuszku jeszcze troche aale pracuje nad tym ):)