Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onlyouforme

Czy to jest normalne?

Polecane posty

Spotykam się od pewnego czasu z facetem, sypiamy ze sobą, oboje lubimy się ostrzej pobawić, jest fajnie itd ale ostatnio zauważyłam pewną niepokojącą rzecz, a mianowicie: kiedyś testowo podczas jakieś tam naszej zabawy poprosiłam go by mnie spoliczkował, mimo początkowych oporów, rzeczywiście zrobił to i ... od razu mu stanął i to tak po maxie ... żeby wykluczyć ryzyko pomyłki jakiś czas później powtórzyłam eksperyment i wnioski takie same jak wcześniej. Myślicie, że to normalne?

Gość Lion Oldwitch
Ma skłonności sadmomasochistyczne ale skoro ma kontrole nad tym i realizuje je za zgodą partnera to wszystko jest w porządku. Tak samo jak nie ma nic złego w sikaniu na siebie, seksie grupowym, analnym. Ale jest jeden warunek - obopólna zgoda.

Gość lubisz ostre zabawy
sama chcialas zeby cie spoliczkowal i jeszcze sie pytasz czy to normalne ????? jak ty chcesz to oczywiscie normalne ale jak facet sie podnieci to masz jakies wątpliwosci ?? :O

Hmm no to nie do końca tak, owszem lubię ostrzej się pobawić ale z tym spoliczkowaniem to był bardziej eksperyment typu \"jak daleko się posunie\", po prostu ciekawość ...

Gość ale panienka jak widac lubi
byc policzkowana (jak daleko sie posunie ? mozna inaczej sprawdzic a tobie sprawilo przyjemnosc jak widac tylko boisz sie chyba do tego przyznac :O ) kto daje sie lac zeby sprawdzixc jak dlaeko sie facet posunie ? zwłaszcza kiedy tak bardzo nalega baba na to :O masz cos chyba nie pokolei w glowie dziewczyno :O ty bardziej niz on :O

Gość gdgbvf
nie, to nie jest normalne,że proponujesz facetowi by dał Ci z plaskacza IDZ DO PSYCHOLOGA

Gość ranyyyyy
facet.rocznik1978 mądry facet:)