Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niuńcia

wynik testu ciążowego

Polecane posty

Mam małe pytanie do kobietek które takowy test juz robily. Podejrzewam że jestem w ciąży. Ostatnią miesiączkę miałam 37 dni temu. Dziś zrobiłam sobie tescik no i sama nie wiem jak odczytac wynik. Ciąża jest wtedy gdy pojawia sie dwie kreseczki w punkcie T i w Punkcie C. Jeżeli pojawi sie tylko w punkcie C oznacza to brak ciąży. U mnie wyrażna jest kreseczka w punkcie C ale ledwo widoczna w punkcie T. Co o tym sądzicie. Czy ta bardzo niewyrażna kreseczka w punkcie T oznacza ciąże?

w instrukcji powinno być napisane, że ta druga kreseczka może być jaśniejsza i wówczas test pozytywny. Jaki to test?

nawet jeśli druga kreska jest troszeczke widoczna oznacza ciąże. z upływem czasu jeśli powtórzysz test sciemnieje

To jest pre-test w białym opakowaniu. Ja wiem tam pisało że ta kreseczka może być niewyrażna ale ja naprawde ledwo widać i nie wiem czy przypadkiem sobie nie wkręcam:-)

o pre test jest bardzo dobry, na 90% będzie to ciąża. powtórz test za parę dni, ale myslę że możesz już się cieszyć :)

Gość przyszla mama/
na teście ciążowym w miejscu gdzie poiwnna być kreska jest taka substancja która pod światło daje taka jasną, parwie białą kreskę więc może to było to:P ale jeśli nie to to ciąża na 99% :)

nie nie kreseczka była leciutko różowa ledwo widoczna spod tej białej powłoczki. Poszłam teraz jeszcze raz zobaczyć i jest o wiele bardziej widoczna ale już mineło troche czasu od kiedy robiłam test wiec nie powinnam juz odczytywać wyniku bo może być nie wiarygodny

Gość przyszla mama/
no to skoro tak to jesteś w ciąży:) gratuluję:)

dopóki nie będę miała 100% pewnosci to nie dziękuje. No ale już na samą myśl się cieszę :-)

Gość *Kwiatek*
haj niuńca... mój dzień jest 42:( nadal czekam na okres.. ale nie czuję, żeby miał nadejść.... masz może jakieś objawy juz? ja nie..

Gość ja robilam pre-test
i mialam taka ledwo ledwo widoczna kreseczke ale ciaza byla :-) niewazne, ze jest blada i niewyrazna :-)

Gość aaaaaaaaaaaaaabbb
nie zartujcie z ta druga kreseczka - u mnie po 2 dniach jest taka baardzo blada nadal praktycznie jej nie widac, to znaczy ze jestem w ciazy?

Gość lalkaa22
witam czy ktos tu jeszcze zaglada.ja rowniez podejzewam ciaze i zrobialm test i wyszly 2 kreseczki tylko ta druga bardzo blada.strasznie sie ucieszylam wrecz oszalalm bo pol roku staramy sie z mezem o dziecko.ale powtorzymal tes na drugi dzien rano i yszl jedna i chce powediec ze do zaplodnienia moglo dojsc niedawno ,dlatego pocieszam sie ze moze to wczesna ciaza i dlatego test nie wykryl na drugi dzien tego hormonu.co wy o tym sadzicie.