jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Kwiecień 14, 2007 Witam... eh, mam taki problem że jesli zjem cokolwiek np bułkę... to mój brzuch zaraz robi sie wypukły i okrągły jak bym zjadła 10 razy tyle co naprawde... a gruba nie jestem! niektorzy mogą jesc i jesc i nic sie nei zmienia, nie rozumiem jaka jest tego przyczyna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika_19 0 Napisano Kwiecień 14, 2007 moim zdaniem masz slabe miesnie i ta wypuklosc jest tego skutkiem... brzuszki pomoga... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Kwiecień 14, 2007 mam mocne miesnie :( jestem w szkole sportowej... eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika_19 0 Napisano Kwiecień 14, 2007 aaaa.. no nie wiedzialm ... npo to nie wiem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peszek 0 Napisano Kwiecień 14, 2007 mam tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MOJA MAMA TAK MA Napisano Kwiecień 14, 2007 nie wiem co jest tego przyczyna ... ale cokolwiek by nie zjadla z jej plaskiego brzuszka po chwili robi sie bania ... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blondina Napisano Kwiecień 14, 2007 to mogą być wzdęcia wynikające z nieprawidłowej diety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Kwiecień 14, 2007 wzdecia??:/ a to co mam z tym zrobic kupic gasstop srakostop czy nie wiem co:( neiwydaje mi sie zebym sie zle odrzywiała:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zenex Napisano Kwiecień 14, 2007 a pierdzisz przy tym mocno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Kwiecień 14, 2007 nie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Kwiecień 14, 2007 ja am wielki brzuch zawsze przed okresem, normalnie piłeczka :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upsssssss Napisano Kwiecień 14, 2007 tak najlepiej srakostop :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdzie o tym Napisano Kwiecień 14, 2007 też tak mam ale ja mam refluks żołądkowo - przełykowy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upsssssss Napisano Kwiecień 14, 2007 i mózgoactive bo coś ci szwankuje :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Kwiecień 14, 2007 przed okresem tesh mam troche wiekszy zawsze, no ale to umiem wytłuamczyc ale że nikt nie zna odp na moje pytanie, i nie wiem jak temu zapobiec :( bo wzdecia chyba nie, a zreszta wszystko mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Kwiecień 14, 2007 a co to takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach