Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkrótce zareczona

SEX....tak ale po ślubie!!!

Polecane posty

Gość
------->flaki na wierzch,nie wiem czemu bierzesz mnie za jakas zastraszona Maryje Dziewice,ktora boi sie bolu.Ach te polskie stereotypy:O

Gość
wawiak,ale czemu uwazasz,ze ona go wmanewrowala:)Moze on chcial sie wmanewrowac:)

nie zgadzam sie,ze czekanie do slubu to bzdura wymyslona przez kosciol. przeciez z seksu rodza sie dzieci! a wiec dobra byla zasada,ze trzeba czekac do slubu,bo nalezalo zapewnic dzieciom tatusia:-) bzdura sie to stalo odkad powstala pewna i bezpieczna antykoncepcja. jednak szanuje gdy ktos chce czekac. kazdy ma inne zasady. dopoki oboje tego chca to niechze sobie czekaja. przeciez nikomu krzywdy nie robia.

Gość flaki na wierzch
no w takim razie jestem niedouczona albo nie wiem pytam co za roznica seks jest seks!! bierzesz do buzi i uwazasz ze sie szanujesz? w czym ty jestes lepsza od tych co nie czekaja do slubu ?? ty jestes poprostu zaklamana i tyle i to z wiara czy pogladem na zycie juz niewiele ma wpsolengo. duzo bardziej szanuje osoby ktore sie przyznaja ze wspolzyja a nie udaja swietoszki tak jak ty !!!

Gość
mowie ci po raz setny!!!!!!!!Nie uwazam sie za lepsza!!!!!!!!!!Jezeli tak uwazasz to chyba w ogole nie czytasz tego co pisze tylko wchodzisz tu zeby komus dokopac.

Gość
i gdybym wspolzyla przed slubem to myslisz zebym sie do tego nie przyznala??????Za kogo ty mnie bierzesz??????

tak czy owak musi sie zakonczyc klotnia:-O czy sie przyznasz do dziewictwa czy do uzywania wibratora:-O tu glupia zaklamana nawiedzona kretynka,tak niewyzyta szmata. a troche tolerancji? dajcie spokoj. niech chociaz seks pozostanie tematem radosnym! czy ktos chce z nim czekac czy uprawiac go duzo.

Gość
a z tym braniem do buzi to nawet nie skomentuje,bo sie nagle okazuje ze ty wiesz wiecej o mnie niz ja sama:D

Gość
---->agais,o pzrepraszam bardzo ,ale ja szmata nikogo nie nazwalam,po prostu pisze jak mysle

nie,o Tobie nie psze tylko o tych co sie wyrazaja w taki sposob

Gość flaki na wierzch
hhhh czy jak ci tam odpowiadajac na twoj post mam na mysli autorke, pod jej nikiem czytam to na czym opieram odp. teraz ty opanowals temat to obrywasz!! autorka uwaza sie za lepsza!! bo przeciez na palcach mzona policzyc osoby ktore sie szanuja!! i ja mam gdzies co ona robi!! tylko po co zaklamanie???????? seks po slubie a oRAL TO TEZ SEKS!!

Gość na ile dobrze przeczytalam
kobieta pisze, jak jest u niej i pyta , jak u innych, a nie chodzi jej o rację, wiec po co sie wsciekacie. My nie czekalismy, malzenstwo jest od lat bardzo dobre, ale w tej materii kazdy ma prawo robic tak, jak uwaza.

Gość
a co ty sie tak przy tym oralu upierasz?????Czemu wg ciebie autorka go uprawia?Masz jakies dowody na to??:D

Gość a ja wam powiem tak
tak jak autorka tez kiedys myslalam zeby czekac, ale jakos boje sie tego pierwszego razu wiec czekam na odpowiedni moment ale czy to po czy przed slubem to nie ma znaczenia, kiedys mialo dla mnie znaczenie. ale to wszystko to przekonania religijne, wiec jezeli ktos stawia to na pierwszym miejscu w zyciu to nie udowadniajcie mu jaki to on jest glupi, jaki to robi blad czekajac. to nic nie da, Mozliwe, ze przyjdzie czas ze juz nie bedzie tego przestrzegac...ale raczej bedzie tak, że jezeli ktos jest o tym gleboko przekonany to zdania nie zmieni. i moze byc szczesliwy zaczynajac takze po slubie.

Gość
no wlasnie,to chcialam powiedziec,ale jakos mi nie wyszlo:D

Gość a ja wam powiem tak
;)

Gość i może być szczesliwy
w ogóle wyrzekając się seksu w końcu nie wszyscy musza ulegać ogólnemu rozpasaniu i pogoni za przyjemnośćiami zmysłowymi

Gość
aha, ijeszcze jedna wazna sprawa.Nie uwazam sie zajakas sczegolnie pobozna i nie chce tu nikogo strofowac.Otoz jest tak,ze sama kilka razy zachowalam sie tak jakbyscie to okreslili \"jak dziwka\'\".Tzn niektorzy wiem ze tak byto okreslili.I teraz wiem jakie sa tego konsekwencje i dlatego wlasnie chceto wstrzmiezliwosc propagowac.Sama zrobilam zle,i nie zamierzam mowic tu ze nie.Ale nie mowcie mi ze jestem zaklamana;)

Gość a ja wam powiem tak
hhhh-> ja Cie doskonale rozumiem, cos siakos podobnie mialam

Gość
moze na poczatku troche sie za bardzo plulam,ale to chyba dlatego,ze temat odbieram dosc osobiscie

Gość wawiak
Wszyscy dochodzimy do wspólnego kompromisu że niech każdy robi jak chce. Ale nie zmeinia to faktu że i tak za chwilę jakiś zakompleksiony kretyn albo kretyna założy kolejny topik że niedziewice to szmaty i tylko dziewice się liczą. Czasm myślę że te topiki to najczęście dla jaj są zakładane bo zawsze jest na nich żarliwa dyskusja. Sokoro 80% ludzi toleruje seks przed słubem to po co w ogóle te ciągłe spory.

Gość
ale widzisz ,tu nie chodzi o to zeby sie klocic.Ale zeby po dyskusji ktos zobaczyl tez Twoj punkt widzenia.Przepraszam,ale argument,ze 80% ludzi to aceptuje nie jest dla mnie argumentem:)

Gość
Ja wiem,ze kazdy robi jak chce.Ale czy to zawsze wychodzi na zdrowie????Moj przypadek pokazal mi,ze nie

Gość wawiak
A dla mnie jest to wystarczającymargumentem. Bo 80% społeczeństwa nie może się mylić :) Bo taka jest prawda że osoby nie uprawiającce nigdy seksu w ogóle nie powinny się na ten temat wypowiadać a już tym bardziej pouczać innych.

Gość
a skad Ty wiesz ze ja nigdy g nie uprawialam? Jezeli tak chcesz gadac to faktyczniie nie mamy o czym dyskutowac;)pozdrawiam

Gość
A poza tym jest jakas regula,ze kto nie uprawial seksu,nie mozre sie na jego temat wypowiadac???Chyba sama ja stworzylas na wlasny uzytek:O

Gość wawiak
To dokałdnie jakbym rozmawiał z moją żoną o porodzie. Niby wiem o czym mówi ale nie mam pojęcia co czuła w trakcie i tuż po. Poprostu o pewnych rzeczeach nie mamy pojęcia. Facet nigdy nie będzie wiedział jak to jest urodzić dziecko. To samo z seksem. Co tu dyskutować z kimś co nigdy nie przeżył miłości fizycznej z ukochanym/ukochaną.

Gość
ALE SKAD TY WIESZ CO JA PRZEZYLAM!!!!!!!!!!!!

Gość
Moze spedz troche czasu na czytaniu wszystkich postow:O