Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkrótce zareczona

SEX....tak ale po ślubie!!!

Polecane posty

Gość wawiak
A dlaczego uważasz że mój post odnosi się konkretnie do ciebie. Mój post był ogólny właśnie do osób którzy nigdy tego nie przeżyli a najwięcej mają doi powiedzenia. Gdyby pewna osoba powiedziała że uprawiała seks z ukochanym przed ślubem i teraz żałuje i odradza to innym to bym z taką osobą dyskutował. Ale jeśli mi ktoś kto wmawia że seks z ukochaną osobą jest be choć sam nigdy tego nie doświadczył, to dla mnie taka osoba nie jest partneren do rozmów

Gość
hahahanie jest partnerem do rozmow?????Co za swiatowiec sie znalazl:D Pewnie nie jest partnerem dlatego,ze nie wie jak sie laske robi,itp,anie dlatego,ze ma cos interesujacego do powiedzenia na temat innych aspektow seksu

Musialabym miec nie pokolei w glowie ,zeby czekac trzy lata z uprawianiem sexu .Przeciez bardzo jest mozliwe ,ze wogole bedzie im ze soba kiepsko i co wtedy...! Nie wiem jaki jest sens tylu wyrzeczeń...!

Gość
a wiec twierdzisz,ze ci ludzie maja nie pokolei w glowie?Bardzo milo z twojej strony

Gość women
a ja mam wrażenie że hhhh jest typem krzykaczki i przekupki rodem z targu ;P

Gość wawiak
do hhhh dlaczego ty moje posty odnosisz bezpośrednio do ciebie? Ty jest wielu innych oszołomów co myślą podobnie

Gość
women,wole krzykaczy niz takich ktorzy nie potrafia bronic wlasnego zdania:OPoza tym to ja zostalam pierwsza zaatakowana i to takimi argumentami,ze lepiej nie mowic:O

Gość
wawiak jakich oszolomow masz na mysli?

Gość wawiak
A różnych krzykaczy Choćby założycieli topików takich jak ten.

Gość
aha:ONic dodac nic ujac

Gość Ale po co te ceregiele
Po co czekac? Czy slub naprawde cos zmieni w waszym zyciu? Przeciez to czysta formalnosc. Ja jestem za swoim chlopakiem 7 lat (ja mam 24 on 25).Od ponad dwoch lat mieszkamy razem w naszym cudowmnym mieszkanku, nie mamy slubu i jest nam z tym dobrze. Chcemy byc razem, jestesmy razem ale nie widzimy potrzeby wydwania kasy na slub, nie teraz, mamy inne priorytety. Seks zaczelismy uprawiac po pol roku znajomosci, czyli juz ponad 6 lat. Poczatki byly rozne, bo tak na ogol jest, teraz jst cudownie, eksperymentujemy w lozku, kochamy sie kiedy mamy na to ochote, czasami w roznych miejscach, bo nokt nas nie ogranicza mieszkajac samemu. Uwazam ze powinno sie sprobowac seksu przed slubem podobnie jak mieszkania razem przed zawarciem zwiazku malzenskiego. Wtedy wiesz wszystko o tej osobie.Jakie ma przyzwyczajenia, co lubi, czego nie lubi. Docieracie sie ! Podobnie w seksie. Nie wyobrazaj sobie ze wasz pierwszy raz po slubie bedzie jak z bajki. Jesli on jest prawoczkiem to zapewne bedzie mial wytrysk jak tlyk osie do ciebie zblizy. Seksu trzeba sie nauczyc, To sztuka milosci, ktora sie odkrywa z kazdy dniem .Polecam zaczac juz teraz, bo nie wiecie co tracicie.

Gość 0_18
i chwała Ci wkrotce zareczona za to! jesli oboje wytrzymujecie to rewelacyja ! inni z popędem mają problem, a Wy pokazujecie ze jestescie siebie warci. :) powodzenia :P

Gość anita4444
Witajcie, sex to taka ważna część życia. Odsuwacie po prostu część życia na potem. Potem ma być lepiej? Nagle? Uczycie się języków obcych, gotowania...a sex? Kto dziś wie, że sexu trzeb się też uczyć? TO zajmuje kilka lat, do tego dodajmy czas oczekiwania, wielki strach i mamy .... psychiczną katastrofę! pozdrawiam Anita

Gość PUSIA * PAPUŻKA NIEROZŁĄCZKA *
Nie robię tak jak ty bo mam inną wiarę.

Gość anita4444
Najgorsze jest to, że Twoja wiara polega na OGRANICZANIU!

Gość wawiak
Jak to inne wiarę. przcież w naszym społeczeństwie nikt nie stosuje zaleceń kościoła. prawie nikt nie czeka z seksem do ślubu a jkuż nawet jak czeka to i tak później stosuje zakazane przez kościół prezerwatywy, albo pigułki. Co mi tu gadacie głupoty w wiarze i seksie skoro wszyscy stusuja antykoncepcję.

Gość anita4444
Ach, zdziwiłbyś się ile ludzi uwielbia się ograniczać i stosuje nauki kościelne. Uważają się przez to za lepszych, bo potrafią się umartwiać....

Gość hmm pewnie Hitler
też miał rację wywołując II wojnę swiatową skoro to że 80% społeczenstwa akceptuje sex przed slubem jest dobre. Ludzie sa tylko ludzmi. nasz rzad tez wygrał wybory.. czyli zapewne według wawiaka tez jest najlepszy skoro społeczenstwo tak wybrało. no przeciez tylu ludzi nie moze sie mylic ;]

Gość do hmm Pewnie Hitler
A nie przyszlo ci do glowy dlaczego taki rzad zostal wybrany? Bo ci wszyscy normalni i swiatli ludzie ktorzy glosowaliby na PO wyjechali jeszcze pred wyborami! A cala reszta moherowych beretow poszla glosowac bo ksiadz im kazal. Cale szczesci ja tez juz oddawna jestem w UK, mieszkam z miom miskiem w naszym malym mieszkanku( tak, kupilismy mieszkanie na kredyt) mamy staabilne normalne prace w swoich zawodach i jest super. A ci co dalej chca zyc w panstwie koscielnym to ich wybor. Niedlugo nawet pigulki i prezerwatywy moze wycofaja!