Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rysiek_bieszczady

Żel pod prysznic / balsamy itp.

Polecane posty

Drogie kobiety! Chciałbym zrobić mojej kobietce zrobić prezent i kupić jej balsam bądź też żel pod prysznic. Ale chodzi mi o taki co by pachniał długo i jeszcze jedna chwile dłużej. Ostatnio usłyszałem jak rozmawiała ze swoją psiapsiółą i się zastanawiały czy istnieje coś takiego. Stad tez pytam Was drogie kafetarianki... Spotkałyście się z takimi produktami?

Gość no to chyba jakis taki z lini
perfum? markowe wody toaletowe maja swoje odpowiedniki w postaci zeli pod prysznic i balsamow do ciala, ja uwielbiam dolce vita diora i wlansie taki zestaw perfumy z zelem pod prysznic dostalam od mojego faceta ostatnio (rocznica znajomosci...) i jestem zachwycona bo pachnie dlugo i wyraznie :-) szukaj tym sladem, pozdrawiam

Gość łączenie
14:09 agawerka polecam zel po prysznic Luksja o zapachu gruszkowym jest naprawde super, intensywnie pachnie nawet po kapieli. balsam hmm...jest jeden taki nie pamietam jak sie nazywa, w takim wielkim pudle cos jakby krem, sa czekoladowe, wisniowe i chyba waniliowe. Pozdrawiam jelsi meiszkasz w wiekszym miescie wybierz sie do sephory, tam na pewno cos znajdziesz We belong together