Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia Nikusia

kupilam moj wymarzony wozio nareszcie

Polecane posty

Gość sesesese
kasiu ales ty obrotna!!!

różnie jest z tymi wózkami wiadomo ze są lepsze i gorsze jak z większością rzeczy a każdy i tak kupi wedle swoich potrzeb:)

Gość mamusia Nikusia
dla Mutsiaka nie ma przeszkody plaza, las itd i jak narazie super.Ja mam ten plus ze nie musze wozka nigdzie nosic wiec waga nie odgrywa zbytniej roli

Gość seseseses
kasiu ale ty wybierzesz przeciez najlepszy..bozesz ty moj..

do sesese jakim prawem obrażasz moje dziecko jesteś obrzydliwym babskiem ja ci ni ubliżałam ,przegiełaś ,jesteś żałosna i się nie wysilaj bo nie będę więcej komentować twoich wypowiedzi na mój temat

Gość seseseses
och kasiu...nie goraczkuj sie tak,bo ci mocher z glowki spadnie!!

Gość ..do autorki
Masz rację, z tym mutsy, można powiedzieć, że sam się prowadzi. Kosz na zakupy trochę mały... a ta parasolka wygląda bardzo ładnie, ale na pewno nie jest na leśne wertepy :-)

Gość mutysy gdzie
nie wiem ale mis ie wydaje ze fantazja,fantazja jest od tego zeby bawic sie na calego:):)wszystkie maja mutsy quinny ale na ulicy nie uswiadczysz...cos nie tak z ty.....

Gość mamusia Nikusia
ja mieszkam w Warszawce tutaj jezdzi barzo duzo wozkow Mutsy

Gość mutysy gdzie
aaaa w warszfce;):) to duzo wyjasnie a nie w poznaniu przypadkiem???

Gość ..do autorki
o rany... ja z Poznania :-P

Gość MARGOLCIA 123321
Hej wózek podoba mi sie srednio, ale za to imie jest przesliczne, moje dziecko kiedys bedzie mialo na imie Nikodem - i będe na niego wolać Nikoś , NIkus, Nikolek.....................ale nie podoba mi sie imie NATAN - ochyda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ble ble ble.......................

Gość Laaaluuu
a dlaczego was tak boli imie dzecka mamusi nikusia? bo sami macie imiona nudne jak flaki ( i takie same nicki) i zazdroscicie tym, co rodziece mają jakikolwiek pomysł na imię własnego dziecka? w ogóle tu się gada o wózku a nie o imieniu! wózek fajny, ładny, ciekawy, jedyna wada cena, ale jak kogoś stać to czemu nie? wiadomo że nie dla dziecka frajda z tego wózka bo jemu wystarczy żeby jechał i było wygodnie, tylko dla rodziców - a co, niech mają czym oko nacieszyć na spacerku, a gdzie na niego zarobili, czy na zmywaku w Irlandii/ Anglii czy serwując frytki z colą w McDonald w Polsce to chyba nieistotne.

Gość Laaaluuu
to do większości pomaranńcz. z pierwszej str. i innych czepialskich :P

Gość mamusia Nikusia
myslisz ze z Poznania bo pisalam ze nad Warte chodze a jednak umiecie czytac.Pochodze z Poznania ale obecnie Warszawka-Wilanow:)

Gość mutysy gdzie
nie mysle ze jestes barbi co to sie swoim mutsy nie raz chwalila....hehehhehee....

Gość mamusia Nikusia
tak bo tylko jedna osoba na swiecie ma mutsy

Super wózek - też mam taki ;) i mój Urwisek jest zachwycony - wszystko w nim widzi i nie musi oglądać świata z poziomu chodnika ;) w dodatku Jaś jest bardzo wysoki a ten wózio jako nieliczny ma naprawde długie oparcie - ponad 50 cm. po trzech miesiącach poza ceną to wad w nim nie widze :)

mamusia Nikusia - skoro skusiłaś się na wózeczek to polecam do niego śpiworek. ja kupując spacerówke + śpiworek + kosz za śpiworek zapłaciłam połowe ceny :D śpiworek jest leciutki i naprawde trzyma ciepło - jeśli się zdecydujesz to może i Tobie uda się jeszcze \"wysępić\" taką promocje - polecam :D

Gość heniutka
Ja też Warszawa-Wilanów, która strona Wiertniczej, ta z Biedronką czy z Rumianą? Wózek super, udany zakup :) Ja też kupiłam Quinny i jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam.

Mam zeszłorocznego Buzza - spacerówkę i jestem z niego bardzo zadowolona. Ostatnio naprawdę sporo z nim przejeżdżam. Jeszcze niedawno wydawało mi się, że nadaje się on tylko do centrów handlowych i na dobre chodniki, a na wertepy używałam 4 kołowego głębokiego, ale jak raz wybrałam się Buzzem na dołki i pagórki, teraz używam go wszędzie. Szczególnie przydatne z mojego punktu widzenia: + wysuwane w górę ramię do pchania wózka - jestem wysoka i nie muszę się schylać prowadząc wózek; gdy stoi, można elegancko wsunąć ramię o kilkanaście centymetrów niżej i wózek automatycznie zajmuje mniej miejsca + wózek jest bardzo zwrotny i łatwo nim manewrować w zakrętach, wykonać obrót, wycofać itd. + gdy zwrotność jest niewskazana (np. podczas jazdy na wprost) można zablokować pierwsze kółko + super styling i świetny wygląd siedzenia (faktura materiału, wygląd i kolory + dobra jakość) + kompaktowa rama rozkładana jedną ręką + drążek, na którym dziecko może oprzeć rączki - z każdej strony można go odłączyć, żeby nie przeszkadzał + kilka stopni regulacji kąta siedzenia (tzn. zawsze 90 st. ale w pozycji leżącej lub siedzącej + stabilność i wygoda dla dziecka + dobre oparcie dla nóżek - złej jakości nakładki na boczne koła (łatwo się rysują i są ze srebrnego plastiku - ładniejsze byłyby aluminiowe) - mimo wszystko za duży, żeby wjeżdżać z nim do zwykłych autobusów (są np. ultralekkie, materiałowe, składane spacerówki) - średnio ładny widok z boku (profil wózka nigdy mi się nie podobał, a teraz dodatkowo znudził i opatrzył) Wygląda na to, że Buzz 2007 ostro zmienił styling - wygląda ciekawie i podoba mi się, chociaż musiałabym zobaczyć go na żywo. Żeby stwierdzić, jaki jest mój Buzz w porownaniu z innymi wózkami musiałabym mieć z 6-7 dzieci i każde wozić po pół roku w innym wózku. Mam tylko 1 więc nie mogę się wypowiadać. Jest zupełnie wystarczający i nie żałuję, że go kupiłam.

Zapomniałam dodać: + fantastyczna, elegancka i solidna torba na zakupy - nie upakuje się w niej 4 siatek 2kg zakupów jak np. w 4kołowym na dnie Przyjrzałam się raz jeszcze Buzzowi 2007 i myślę, że jest super. Siedzisko fajnie stuningowane :-) trochę ładniejszy klosz i w ogóle bardziej nowoczesny. Dla mojego synka wybrałabym ten niebieski, a dla córeczki cały ciemnoróżowy, ale nie ma takiego, bo ten który jest ma pomarańczowe wstawki. Ja pewnie zrobię użytek z Buzziego 2009 albo 2010 o ile nie zostanie sobie 2006. Na tej stronie dobra cena (nie sprawdzałam ile kosztują na innych, ale mój zeszłoroczny kosztował więcej bez parasolki i innych dodatków).

:) Witam! Nie widze sensu w tym topiku:D,ale zachwalę moj wozek,z ktorego jestesmy hiperzadowoleni: jest to bebe confort -stelaz air trophy ( pompowane kółeczka),gondola windoo,siedzisko opera,swietny kufer,fotelik samochodowy rowniez \"montowalny\" na stelazu-CUDO po prostu! Prowadzi sie lekko,miło i wygodnie:)POLECAM

Gość buzzy jest super
to najfajniejszy wozek jaki widzialam