Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lily123

Panowie, czy związalibyście się z dziewczyną z Iranu lub

Polecane posty

Gość Lily123

innego bliskowschodniego kraju???? Dlaczego tak/nie? Tyle się mówi o dziewczynach wiążących się z mężczyznami z tamtego kręgu kulturowego, a co z Wami??? Zdecydowalibyście się???

Gość mecenas karol
tamte kobiety nie chcialyby sie związać z polskimi burakami

Gość a po cholere mi taka
durna baba i jeszcze problemy jak się jakiś brudas przypierdoli bo to jego siostra albo coś. Niech się sami w swoim sosie duszą cholerni fanatycy

Gość mecenas karol
no miałem rację. Burak!

Gość a po cholere mi taka
też cię kocham

Gość powiem wam jedno
Bylam w iranie poniewaz moja kuzynka ma meza iranczyka. to co Wy mowicie o iranie to mija sie z prawda. Bylam w Teheranie i kobietki oczywiscie nosza chustki na glowie ale sa wyzwolone. Wymalowane, wypachnione,chodza sobie same po sklepach. Nikt tam nie chodzi w czadorach!!! Nie bylam na prowincji, moze na prowincji kobiety sa bardziej szykanowane. same bzdury...

Gość mecenas karol
jak byłaś w Iranie, to nie przyznawaj sie do tego, jeśli chcesz wyjśc za mąż za polsiego buraka!

Gość Lily123
Chodzi o to, że mam znajomą, której ojciec jest Irańczykiem i zostawia jej wolną rękę, jeśli chodzi o przyszłego partnera. Wcale nie jest jakimś tradycjonalistą, jest dość zeuropeizowany. Tyle, że o córkę nie musi się martwić, ona jest dość porządna i z byle kim się nie zadaje.

Gość powiem wam jedno
aa i Iranki sa bardzo zmalowane, bardzo takze zadbane. Duzo ich nosi tipsy...tak tak, nikt im nie kaze nosic workow pokutnych. Nie moga odslaniac nog tak jak my nosimy mini ale maja takie zajebiste okrycia , kolorowe kochani, nie czarne ze oczy wychodza na wierzch. starsze kobiety bardziej maja tendencje ubierania sie na czarno a mlode hulaj dusza:)

mariechen - uwaga czesciowo sluszna, pod warunkiem, ze nie rozgranicza sie osob pochodzacych z tego regionu. A przeciez ludzie z bliskiego wschodu to nie tylko muzulmanie (u nich nie ma opcji slubu - zona muzulmanka + maz \"niewierny\" ; odwrotnie moze byc). Jezeli sa to osoby przynalezace do ktoregos z kosciolow ortodoksyjno-chrzescijanskich (a sa takie i to nie malo), to odpada problem hanby rodowej i jej konsekwencji.

Gość powiem wam jedno
polacy to wcale nie sa buracy ale prawda jest ze iranczyc y sa przystojniejsi:P

Gość przystojniejsiii
ciemni, wąsy i dolary

Gość mecenas karol
z najwyższej klasy perfekcjonizmem dłubię w odbycie mojego psa Anatola celem wynajdywania w jego włochatym wnętrzu odżywczych, bogatych w białko i dorodnych owsiunów :)

Gość powiem wam jedno
a ja sadzilam ze riale i tomany a nie dolary:P

Gość ..... .....
nie bo wole blondynki o niebieskich oczach :P

Gość mecenas karol
podszywy jedynie potwierdzają słuszmność moich poglądów. jedynie tchórzliwy burak - chłopek roztropek moze sie podszyć i pisać takie pierdoły.,

wystarczajaca zeby zauwazyc, ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Nie kazdy arab to muzulmanin. ps. moi sasiedzi to (miedzy innymi) syryjczycy i turcy - chrzescijanie. Wystarczajaca podpowiedz??? ....ale jak znam ciebie to sobie jeszcze pokrzyczysz, wiec milego....

Gość to gdzie tym mieszkasz
w paryskim slumsie?

Gość powiem wam jedno
no pewnie ze nie kazdy arab to muzulmanin sa tez persowie ale coz....

Gość Lily123
Zgadzam się, że Iranki są śliczne i zadbane. Wcale nie chodzą w workach pokutnych, jak niektórzy myślą.

Gość nie każdy arab to muzułmanin
a nie każdy polak to katolik tylko jakieś 98%

Moi sasiedzi nie zyja w Iranie, zyja w niemczech, tam gdzie i Ty mariechen, i ja aktualnie. Ale trzeba chciec widziec roznice miedzy ludzmi. A moze raczej - umiec je zauwazac. "to gdzie tym mieszkasz w paryskim slumsie?" ...........taaaaaaaa.........to sie nazywa panstwo wielokulturowe,troche na zachod od polski.

Gość powiem wam jedno
mariechen jedz do iranu i zobacz jak to wyglada ja bylam tam 3 tygodnie, co ty pieprzysz? tak tak chodza w burkach i sa bite na ulicach boze ale ciemnota

Gość do mariechen
a ty zawsze tak samo, i na "ciezarnych", i teraz tu. Jeszcze netar zawolaj i kolejny sabat czarownic zrobcie. Takie jak ty rozpieprza kazda dyskusje.

Gość powiem wam jedno
ty mariechen podajesz dane z encyklopedii a ja tam bylam i duzo widzialam pojedz i oceniaj a nie bredzisz z ksiazki ja bylam w szoku widzac zadbane, kolorowo ubrane , zadbane kobitki... w domach to takie imprezy robia ze u nas rzadko sa takie rozpusta po domach:)

Gość powiem wam jedno
czemu wyjezdzaja? np w takim iranie sa np restrykcje, alkoholu nie kupisz , tylko na boku... fajek tez nie zakaz puszczania amerykanskich seriali i duzo wiecej ale mlodzi sobie radza a wyjezdzaja bo chca zaznac wiekszej wolnosci normalka

nie odkrywasz ameryki, wiem dlaczego sa poza swoim krajem.... tyko przypadkiem nie zauwazylas tematu topiku. Proste, co? wracamy do tezy o czytaniu ze zrozumieniem. Pa, bo w przeciwienstwie do ciebie interesuja mnie rozmowy - sensowne, a nie \"szczekanie\" dla samej przyjemnosci pyskowki.

Gość powiem wam jedno
mariechen ty chyba nadal sadzisz ze kobiety tam sa tryzmane na lancuchu i chodza w burkach pod omu chyba mowisz o prowincjach bo tam moze tak jest nie lubie jak ktos gada a nigdzie nie byl

Gość powiem wam jedno
bo niemcy lubia polki bo sa robotne, oddane:P niemki sobie na to nie pozwalaja. pewnie mariechen dobre obiady robi od dawna niemcy robia najazdy na poslke w celu znalezienie zony