Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radek27

Nadęte dziewczyny chodzące po ulicach......

Polecane posty

Gość Radek27

spojrzeniem zabijają, nieprzystępne, dlaczego tak ich wiele? W innych krajach jest podobnie?

Gość mecenas karol
Przecież wiadomo, że nie zainteresuja się burakiem!

Gość juh
odwzajemniaja tylko to co widza.

Gość agnieszka------agusia---italy
:))

Gość juh
mecenas karol- bez przesady !!!

Gość mecenas karol
niestety większośc polskich facetów to niewychowane i nieokrzesane chłopki roztropki. Widac to po ich zachowaniu, po tym jak traktują kobietę. Żenada

Gość dokładnie tak jest
podpisuje sie pod tym odwzajemniają to co widzą

Gość Radek27
ja jestem normalny, umiem pomilczeć z kobietą porozmawiać o romantycznych filmach. nie chwalę się pracą, autem pieniędzmi generalnie

Gość juh
Ludzi jest wiele i zachowań też ? Nie tażda ładna dziewczyna jest mądra i nie każdy brzydki facet to idiota .

Gość hihihihi
idę sobie uśmiechnięta bo właśnie udało mi się załatwić trudną sprawę, zaczepia mnie jakiś facet-mruk: i czego się tak śmiejesz jutro też możesz stracić pracę! wróżbita, czy co ? ;)

Gość Radek27
rogowacieje mi mapletek :o😭

Gość juh
Narcyz- co jest wazne ze gbur czy ze bez samochodu?

Gość napatrzyły się
na modelki na wybiegach one też chodza i maja miny jakby swiat nie istniał poza nimi, zreszta co za różnica jakie miny kto ma na ulicy i czy przystepny to tylko osoby które sie mija i tyle, zreszta jak ja sie usmiecham do ludzi to patrzą na mnie jak na pomyrdana wiec tez chodze z pogardliwym spojrzeniem

Gość juh
Radek27- żal mi ciebie !

Gość mecenas karol
a do czego mają sie. uśmiechać? Do zapyziałych mord, tłustych włosów na głowie, ubytów w gębie, brzuchów od piwa?

Gość juh
Narcyz- dlaczego nie bo bez samochodu ?

Gość juh
Nie przesadzaj !

Gość zresztą narcyz to facet

Gość mecenas karol
Ja np. mam teraz na sobie biały podkoszulek i czarne majteczki, bo sobie chodzę po domu. I nie jest to odzwierciedleniem mojego charakteru :D

Gość juh
to może napiszecie kto jest kobietą a kto męszczyzną ?

Gość to nie ma męszczyzn
a tym bardziej kobiet :classic_cool:

Gość juh
ja jak spuszcze majtki i sie tak popatrze na swoje odbicie w lustrze,bo tylko tak mogę zobaczyc co mam pod brzuchem - to juz nie wiem.Czy jestem kobieta czy facetem :o

Gość juh
Ty dupku nie podszywaj się podemnie . Mniej odwage pisać w swoim imieniu . DUUUUUUUUUUUUUUUUUUPEK !

Narcyz (Narcissus L.) - rodzaj bylin cebulowych należący do rodziny amarylkowatych. Należy do niego ok. 25 gatunków. Występuje w krajach śródziemnomorskich i w Azji. :classic_cool: Spis treści 1 Charakterystyka 2 Zastosowanie 3 Systematyka 4 Ciekawostki 5 Przypisy Charakterystyka Kwiaty Zwykle pachnące, z przykoronkiem w środku, do czasu rozwinięcia się chronione żółtawą pochwą. Zastosowanie Roślina ozdobna - w ogrodach, na kwietnikach lub przyspieszane w okresie jesienno-zimowym pod osłonami, na kwiaty cięte. Systematyka Pozycja rodzaju w systemie Reveala Gromada okrytonasienne, podgromada Magnoliophytina, klasa jednoliścienne, podklasa liliowe, nadrząd Lilianae Takht., rząd amarylkowce, rodzina amarylkowate, podrodzina Narcissoideae Haw. in Sweet, plemię Narcisseae Lam. & DC., podplemię Narcissinae Pax in Engl. & Prantl. Gatunki narcyza narcyz biały, narcyz wonny (Narcissus poeticus) - o kwiatach białych, z krótkim, czerwonym przykoronkiem. narcyz trąbkowy (Narcissus pseudonarcissus) - o kwiatach żółtych, z długim przykoronkiem (trąbką), niewłaściwie zw. żonkilami. narcyz żonkil, żonkil (Narcissus jonquilla L.) - gatunek wielokwiatowy (o 2-6 kwiatach na jednym pędzie), o kwiatach żółtych i z żółtym przykoronkiem. narcyz wielokwiatowy (Narcissus tazetta) Narcissus bulbocodium - niewysoki, o długim przykoronku w kształcie megafonu. Narcyz trąbkowyIstnieje ponad 10 tys. odmian, różniących się m.in. wielkością, kształtem, barwą i wypełnieniem kwiatów, wyodrębniono je w 12 grup: Narcyzy trąbkowe Narcyzy wielkoprzykoronkowe Narcyzy drobnoprzykoronkowe, o małym przykoronku Narcyzy pełne Narcyzy Triandus Mieszańce Cyclamineus Mieszańce Jonquilla Mieszańce Tazetta Narcyzy o rozszczepionym przykoronku Narcyzy dziko rosnące Mieszańce Poeticus Inne gatunki i odmiany Ciekawostki Narcyz występuje w jednym z greckich mitów. Według niego Kora, córka Demeter przechadzała się pewnego dnia po lasach. Nad jeziorem zauważyła kilkanaście kwiatów - narcyzów. Wiedziała, że nie wolno jej ich zerwać, ponieważ są poświęcone Hadesowi - bogowi podziemi. Ostrzegały ją również przed tym leśne boginki. Jednak Kora zachwycona urokiem tych kwiatów zerwała jeden z nich. Ziemia otworzyła się wtedy z wielkim hukiem, a na czarnym powozie ze szczeliny wyjechał pan świata umarłych. Zabrał Korę i wjechał z nią ponownie do podziemi. Zrozpaczona Demeter błąkała się po lasach w poszukiwaniu córki. Będąc boginią ziemi i urodzaju ze smutku sprawiła, że rośliny obumarły. W końcu Zeus, widząc zło jakie uczyniła Demeter posłał do Hadesa i zawarł z nim układ. Dwie trecie roku Kora spędzała z matką, która z radości pozwalała roślinom rosnąć. Wtedy panowała woisna i lato. Gdy córka szykowała się do powrotu w podziemia Demeter ponownie ochładzała świat, sprowadzając na niego zimę. Tak grecy tłumaczyli zmianę pór roku. A według nich największą rolę w całym tym wydarzeniu odegrał narcyz. Przypisy ↑ Reveal James L. System of Classification. PBIO 250 Lecture Notes: Plant Taxonomy. Department of Plant Biology, Universyty of Maryland, 1999 Systematyka rodzaju narcyz wg Reveala. [dostęp 19 marca 2007]. Zobacz galerię na Wikimedia Commons: Narcyz

Gość juh
POCZUCIE HUMORU NASZ ! pRZYNAJMNIEJ TYLE ;)

Gość juh
W nadłuższe dni w roku zakładam na krocze słynne foliowe majtki od Gucciego i paraduję po promenadzie w Kołobrzegu, czekając aż zwinie mnie patrol Policji, który następnie w radiowozie podda mnie różnorakim czynnościom seksualnym a potem wykopnie mnie z niego z okrzykiem "Won, ty szmato". :classic_cool:

Gość juh
JESTEś żAłOSNY !NIESTAć CIę NA NIC INNEGO !