Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba i brzydka

mam juz dosc

Polecane posty

Gość gruba i brzydka

mam 164 i 57kg celllulit i rozstepy brzuch mi zwisa i boki wylewaja sie ze spodni a mam dpiero 15 lat!nie wem jak sie za siebie zabrac nie wie m jakich kosmetykow uzyac nie mam poprostu motywacji.Mozecie mi pomoc?!

Gość Skakanneczka
A moze po prostu przesadzasz? I na siłę próbujesz wmówić sobie, że jesteś gruba. W tym wieku to normalne.

Gość niemozliwe...
Aż niemożliwe, mam 164 cm wzrostu i podobnie jak Ty ważę 56 kg, no a ciuchy nosze rozmiar 34, więc chyba z lekka przesadzasz, no chyba że zanizyłaś nieco wagę, albo chcesz się zmiescić w ciuszki rozmiaru.....30

Gość A ja dzisiaj jestem taka
A ja mam idento, ale wlaze w 38, wiec jak Ty sie miescisz w 34?????

Gość gruba i brzydka
wcale nie przesadzam najgorszy jest ten brzuch i boczki cwicze ale nie pomaga a co z rozstepami i cellulitem podobno miała pomagac szorstka rekawica i kremy a tu nic

Gość ej to prawda
zapraszam na kafeterie na forum diety :P

Gość niemozliwe...
moze dlatego, że przez całe życie sie nie obijałam, tylko byłam sportowcem, teraz mam 25 lat i figurę super, zbite mięśnie :D

Gość ja mala
Ja mam 167 waze jakies 63 kg chodze w ciuchach 10 a dół 12 na tamte wakacje wazylam 56 kg i nosilam rozmiar 6-8 a teraz sie zaniedalam i jestem wieloryb pocieszam sie ze mam ładna twarzyczke i nie wazne ile bym wazyla zawsze taka bedzie a do tego mam piekny umysł i wali mnie waga choc gnąbią mnie ciuchy ktorre sa juz za male ale mam wiekszy problem mam ochote na szaszłik z piersi kurczak a nie wiem jak go zrobic

Gość Soniula
Mam 12 lat, ważę 52 kg mam 162 cm wzrostu, i wszyscy znajomi, kiedy mówię ile ważę, strasznie się dziwią, i mówią, że nie wyglądam. hejhop@o2.pl

Gość Moja drooga
Musisz kiepsko cwiczyc, albo nie miec diety, ze nie pomaga. Podpowiadam: Dieta!!! Hula hop- na brzuch i boczki idealny, 50 minut dziennie, a efekty beda szybkie i wspaniale, A na cellulit- bieganie i skakanka.

Gość Adelka09809809
Czytałam ostatnio, że aby scudnąć trzeba dużo ćwoczyć i zdrowo się odżywiać: sałatki, warzywa owowce i te sprawy. Ja osobiście chodzę raz w tyg na basen. Mam problemy z cholesterolem więc często spotykam sie z dietetykiem i na prawdę lekkostrawna dieta jest calkiem niezła. Ponadto raz na miesiac wykonuje lewatywe(ne bardzo głęboką) w ramach oczyszczenia organizmu ze zbędnych toksyn. Poza tym naturalne świeże soczki i jest git:) POLECAM

Gość tiaaa
i pomyslec, ze niektorzy faceci na tym forum wola panienki w wieku 15 - 17 lat bo takie niby jedrne, szczuplutkie i seksi...pffff...zwis, drodzy panowie, nie zalezy od wieku...chociaz facetom z wiekiem czesto wisi i ani mysli wstac hahaha...