Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wendy....

ślub za granicą

Polecane posty

Gość wendy....

czy ktos brał ślub za granicą. Chodzi mi o ślub cywilny dwóch Polaków, gdzie lepiej w Konsulacie czy u zagranicznym USC?? marzy mi sie taki w egzotycznym meijscu, ucieczka od gości i szumu. Jakie dokumenty tzreba pzredstawić i ile to kosztuje? Wiem ze organizuja takie cos biura podrozy, ale wolalabym na wlasna reke, taniej. Ktoras z was tak zrobila?

w angielskim dostaniesz jedna z 4 regulek do nauczenia... w polskim najprosciej... ja tez mam cywilny slub w Londynie

Gość gęgawka
Dwóch Polaków, czy dwojga? Bo jeśli dwóch, to taki ślub w Polsce nie ma mocy prawnej.

Gość wendy....
czepiacie sie szczegolow dwojga :) Nie chodzi o slub w Anglii, chodzi o jakies bardizej egoztyczne miejsce, zeby tam specjalnie w tym celu pojechac

Gość wendy...
Cywilny w USC w egzotycznym kraju, ale na pewno nie w UK!! mieszkamy w Polsce i chcemy cichy slub za granica ale za rozsadna cene wiec Las vegas odpada

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin Aby moje marzenie sie spelnilo wysylam wam go ... Caluski..