WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 337 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: ? łeee ale co to za życie kiedyś to były czasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 685 Napisano 1 godzinę temu Tak, ale ciężki klimat tu panuje od wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 904 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: łeee ale co to za życie kiedyś to były czasy Tak tak wiem, kiedyś nawet cukier był słodszy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 904 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Tak, ale ciężki klimat tu panuje od wczoraj Co się zdarzyło o czym nie wiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 337 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Tak tak wiem, kiedyś nawet cukier był słodszy... kiedyś przynajmniej badano zawartość cukru w cukrze, nie to co teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trudnogang 0 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Еlciаа napisał: ? Nie ma nikogo bo pracują na twój socjal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 685 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Co się zdarzyło o czym nie wiem? Nic więcej, poza tym, że ktoś forum blokuje Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 337 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Trudnogang napisał: Nie ma nikogo bo pracują na twój socjal a na mój socjal kto robi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Lewaków 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Trudnogang napisał: Nie ma nikogo bo pracują na twój socjal Ty akurat jesteś całe życie bezrobotny i nigdy nie byłeś w dużym mieście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 904 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: kiedyś przynajmniej badano zawartość cukru w cukrze, nie to co teraz No ja nie byłabym taka pewna, teraz chyba trochę bardziej przykładają się do badania wszystkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 32 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Trudnogang napisał: Nie ma nikogo bo pracują na twój socjal ciebie w więzieniu też będą utrzymywali podatnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 904 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nic więcej, poza tym, że ktoś forum blokuje Aha czyli standard że tak powiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 337 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: No ja nie byłabym taka pewna, teraz chyba trochę bardziej przykładają się do badania wszystkiego. a ile jest cukru w cukrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Lewaków 14 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Sernikowski napisał: ciebie w więzieniu też będą utrzymywali podatnicy A za co ma siedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Lewaków 14 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Trudnogang napisał: Nie ma nikogo bo pracują na twój socjal A ty biedaku nawet nie masz kasy na zakup pakietu internetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 685 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Aha czyli standard że tak powiem. Dokładnie, a co u Ciebie serduszko wszystko gra ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 904 Napisano 54 minuty temu 9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a ile jest cukru w cukrze? Nie wiem, 100%? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 32 Napisano 53 minuty temu 10 minut temu, Kocham Lewaków napisał: A za co ma siedzieć? Paragrafy się znajdą, a jak mu mama umrze, to w więzieniu pare razy da tyłka i jakoś to będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Lewaków 14 Napisano 53 minuty temu 15 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a na mój socjal kto robi? Wyborcy konfederacji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 904 Napisano 53 minuty temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Dokładnie, a co u Ciebie serduszko wszystko gra ? Wszystko ok, stabilnie że tak powiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Lewaków 14 Napisano 52 minuty temu Przed chwilą, Sernikowski napisał: Paragrafy się znajdą, a jak mu mama umrze, to w więzieniu pare razy da tyłka i jakoś to będzie On nie popełnił żadnego przestępstwa skurrwysynu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 716 Napisano 51 minut temu 11 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a ile jest cukru w cukrze? W jednym sklepie 80 procent cukru w cukrze, a w drugim sklepie 90 procent cukru w cukrze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 685 Napisano 47 minut temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Wszystko ok, stabilnie że tak powiem. To dobrze, w razie ''w'' odstrzel delikwenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 32 Napisano 41 minut temu (edytowany) 11 minut temu, Kocham Lewaków napisał: On nie popełnił żadnego przestępstwa skurrwysynu. Stalking, hejty, itp. Jak mu mama umrze, to więzienie będzie dla niego jedynym schronieniem. ;D Edytowano 41 minut temu przez Sernikowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trudnogang 0 Napisano 41 minut temu 11 minut temu, Еlciаа napisał: Wszystko ok, stabilnie że tak powiem. socjal płynie ale partnera nadal brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham Lewaków 14 Napisano 34 minuty temu 6 minut temu, Trudnogang napisał: socjal płynie ale partnera nadal brak A ty zazdrościsz biedaku ze starym telefonem i laptopem pamietający czasy Busha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 337 Napisano 32 minuty temu 8 minut temu, Trudnogang napisał: socjal płynie ale partnera nadal brak nie łam się - może jeszcze znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 32 Napisano 32 minuty temu (edytowany) 9 minut temu, Trudnogang napisał: partnera nadal brak To tak jak u ciebie, ale nie martw się. Kotarba juz czeka w celi na ciebie i na moona. Edytowano 31 minut temu przez Sernikowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 904 Napisano 30 minut temu 9 minut temu, Trudnogang napisał: socjal płynie ale partnera nadal brak Mam dzieci, hajs i partnera więc bujaj wory szczerbatku bo nie chce mi się tobie odpisywać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach