Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryjblige

A jednak zrobil to

Polecane posty

Gość maryjblige

facet z ktorym kiedys sie spotykalam i laczylo nas bardzo mocne uczucie po dlugich 4 miesiacach braku kontaktu napisal mi maila chce zyc ze mna w zgodzie i proponuje przyjazn nie wiem co o tym myslec, bo schodzilismy sie juz 2 razy, lecz zawsze potem mnie olewal i oklamywal, po co mu przyjazn ze mna skoro mnie nie kocha? nie wiem co o tym myslec

Gość jedna taka ona
nie istnieje cos takiego jak przyjazn po nieudanym zwiazku lepiej dla Ciebie, abys sie na to nie godzila

Gość blabla bla
zapytaj go co przez to rozumie?

Gość maryjblige
wlasnie wiem o tym i nie mam pojecia czemu mi to proponuje, biorac pod uwage fakt ze jestesmy z innych miast, nie widujemy sie, nie spotykamy to byla moja pierwsza i jedyna milosc, on tez wiele do mnie czul(moze czuje?) kurcze nie chce znow sie na nic napalac, bo wiele razy juz mnie zawiodl:(

Gość jedna taka ona
wiec tym bardziej nie godz sie na zadna przyjazn!!! nie chcesz chyba znowu cierpiec... moze chwilowo brak mu Ciebie, ma ochote odzyskac Cie, ale jak tylko by sie to powiodlo, zaczalby zachowywac sie jak przedtem... lepiej, by nic juz Was nie laczylo, nawet zwykla znajomosc...

Gość maryjblige
wlasnie mam to w planach, zapytac go o to moze poczul sie samotny i pomyslal ze humor moze mu poprawic tylko rozmowa z jego byla 'fanka"? pieprzony egoista! chociaz ja tez czuje sie samotna, nikogo nie mam, mysle o nim po nocach

Gość maryjblige
wiem wiem rozsadek kaze mi nie odpisac a serce mowi co innego:( wiem ze jak odpisze to on znow okreci mnie wokol palca, narobi nadziei, naobiecuje a potem tych obietnic nie dotrzyma, a ja bede znow plakac ale z drugiej strony kocham go nieprzerwanie juz 3 lata:(

Gość maryjblige
czesc deska:) ja tez jestem deska hehehe;)

Gość jedna taka ona
to sie odkochaj!!! nie pisz nic nie rob!!! ps: ja tez z tych bardziej plaskich...;)

Gość jedna taka ona
my deski mamy wyjatkowe szczescie do plaskich umyslowo facetow...;)

Gość maryjblige
hehehe no calkiem mozliwe ze tak jest nie potrafie sie odkochac, po rozstaniu z M. bylam tylko z 1 facetem, ale okazal sie byc niewypalem teraz juz ponad pol roku jestem sama, nie umiem pokochac nikogo innego widzicie juz sie napalilam, a nawet nie wiem czego on ode mnie chce pewnie w przyplywie uczuc i sporej dawki alkoholu skrobnal maila i juz moze nawet o tym nie pamieta

Gość jedna taka ona
olej go siostro desko;) i nie pisz, ze nie potrafisz sie odkochac, bo aby w takim dupku sie odkochac, nie trzeba wielkiego wysilku;)