Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_juz_nie _moge _tak _dalej

DLACZEGO OBSESYJNIE TRZYMAM SIE BYLEGO I PRZESZLOSCI POMIMO ZE MAM NARZECZONEGO?

Polecane posty

Mysle o nim choc mnie zniszczyl psychicznie, nie jestesmy niemal dwa lata teraz jestem z kims kto mnie bardzo kocha i kto poporosil mnie o reke i jest mi cudownie ale wciaz ich porownuje i lapie sie kazdego gestu z jego strony plus mamy wspolnych znajomych wiec zawsze wiem co u niego JAK SIE UWOLNIC????????

Gość odp. na twoje pytanie...
bo_jestes_niezbyt_rozsadna_zapewne_ :O

to jest silniejsze ode mnie nie moge zapomniec,

wiec pewnie nadal cos czujesz do niego gdybys nie czula, to bys zapomniala zastanow sie nad tym, aby nie unieszczesliwic narzeczonego...

wg psychologa nie moge ponoc zakceptowac faktu odrzucenia przez niego plus silny sentyment jak tak dalej pojdzie , strace obecnego ale sama sie na niego zamykam

ale dopiero z tym jestem szczesliwa on mi daje cieplo smieje sie przy nim i wcale nie jest mi obojetny ale tez nie ma szalonej milosci czy przyjdzie z czasem???

skoro byłaś z tym u psychologa to praca przed Tobą nad sobą. Odpowiedzi na niektóre pytania nikt przy zdrowych zmysłach Ci nie udzieli, conajwyżej można gdybać. Nie chcesz stacić narzeczonego to pracuj nad sobą pod okiem psychologa.

wyjechalam za granice wiec jestem sama z problemem i oni obaj ....

a skad ktos ma wiedziec czy milosc przyjdzie z czasem...:O nikt za ciebie nie przezywa uczuc do niego, wiec nikt ci racjonalnie nie odpowie, ale moim zdaniem gdybys tamtego nie kochala juz to bys nie myslala o nim tylko skupiala sie na obecnym facecie acha, jeszcze jedno... takie porownywanie to najgorsze co moze byc...:O

Gość niezdecydowana_taka
wiem, nienanawidze ich porownywac, mysle o tamtym ale nie chcialabym byc z nim bo pamietam jak bylo, nie dbal o mnie, nie czulam sie kochana obecny jest cudowny

chyba zapomnialas zmienic nick...:O

Gość rsrsrsrsrrs
a najlepiej zrob tak...wyjedz gdzies na jakis czas sama....i wtedy postanow kogo naprawde kochasz i z kim chcesz byc...bo milosc z czasem nie przychodzi...to pic na wode...jesli chcesz zycie zbudowac tylko kierujac sie rozsadkiem bez szalonych emocji to zostan z tym drugim...

Gość niezdecydowana_taka
ja to ta sama osoba zfgadza sie bo to wlasnie wychodzi z tego porownywania czuje ze jakbym go zmobilizowala i byl na wzor tamtego to puscilabym to, ale on jest bierny.......

Gość a czy masz
z bylym kontakt?

Gość niezdecydowana_taka
jestem sama , moj narzeczony wyjechal na miesiac, bylego mam po reka odezwal sie i wlasnie stad naroslo tyle rozterek

Gość niezdecydowana_taka
mam sporadyczny kontakt ostatnio spotkalam go w klubie i nawalona wyznalam mu milosc to tylko mnie uscisnal i powiedzial ze wie

Gość a czy masz
a po jakim czasie sie odezwal? milczal i sie odezwal nagle? czy moze mieliscie od czasu do czasu kontakt?

Gość niezdecydowana_taka
jedno nie wyklucza drugiego powiedzialam ze ich porownuje , zgadza sie?? bo z tamtym spelnialam sie zawodowo, a ten stoi w moim cieniu dlatego pomyslalam ze jak zmobilizuje do dzialanie obecnego, to zapomne o tamtym

Gość niezdecydowana_taka
przez 1 rok klocilismy sie, nie rozmawialismy, potem wyladowalismy w lozku po imprezie, kontakt byl sporadyczny ale casem sypialismy ze soba az 4 mies temu pojawil sie obecny, ktorego zreszta znalam bardzo dlugo wczesniej i byl moim kolega i zostalismy para moj byly to skrytykowal ale to tyle

Gość a czy masz
a kto odszedl, ty czy on? spaliscie ze soba po zerwaniu? czemu doszlo do zerwania?

Gość niezdecydowana_taka
ja zrywalam z nim kilka razy prawie 4 lata bylismy potem probowalam ratowac on powiedzial ze ni ma sily po tym sie zeszlismy po czym zerwalam wyprowadzilam sie ale on juz wtedy umawial sie z innym i to na moich oczach

Gość niezdecydowana_taka
klocilismy sie on wieczory spedzal poza domem nie dbal o mnie ja mialam pretensje o to robilam awantury

Gość a czy masz
dlaczego znim zrywalas? moze facet sie wypalil twoimi humorkami:(

Gość a czy masz
zalezy jak wiele wieczorow spedzal bez ciebie bo czasami mozna przesadzac i tylko o to chodzilo?

Gość niezdecydowana_taka
byc moze, bylam humorzasta bo cierpialam na zaburzenia odzywiania zerwalam definitywnie, bo po raz kolejny pokazal, ze woli kolesi ode mnie

Gość niezdecydowana_taka
praktycznie codziennie wychodzil

Gość a czy masz
to ja juz nic nie wiem on chce byc z toba, ten byly?

Gość daj sobie spokój
z takimi głupimi historyjkami, nikt normalny w to nie uwierzy:P