Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mangii

Prosze o opinię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jak wiesz lepiej to
okropna, jak wszystkie z szarmu :)

Gość CO TO JEST CO TO JEST
Sen pijanego cukiernika, czy co??

Gość le ale brzydka
ines.ka brzydka ta twoja suknia. Nie pasuje mi do slubu... ble

Gość fuuujjj... co jedna to gorsza
no ale o gustach się nie dyskutuje

Gość jeszcze do niej piseka ala
paris hilton dodaj zamiast bukietu - idealnie będzie pasował.. masakra..

ale mi pasuje:) jestem instruktorka tanca, poza tym mam taki styl, i taki temperament i urode hiszpanki:) poza tym na pierwszy taniec bede miala walc angielski laczony z tancem szkockim, i musze miec swobode ruchu w nogach:) mi jak najbardziej pasuje:) tak jak innym bezy, \'\'rybki\'\', w ksztalcie A, czy ubogie a\'la koszule nocne:) kazdy ubiera do charakeru wesela i w czym bedzie czula sie najlepiej:) ja bede miala taki charakter a nie inny:D nie kazdemu moze pasowac akurat twoj styl:)

Gość flajaja
Jedna i druga równie koszamrna i kiczowata. Bosh, jak można mnieć taki tandenty gust.

a teraz zapodajcie swoje sukienki. nooo chyba ze sie wstydzicie?:) bo najlepiej krytykowac:) nie znajac szczegolow organizacji wesela:) ale prawda...o gustach sie nie dyskutuje...wiec nie dyskutujmy:)

Gość maliwia
Bardzo mi się podoba nr 1-342-2

Gość a co ma organizacja
wesela do pytanie o suknie? autorka zapytala o zdanie, wiec odpowiadamy :O

Gość Myślałam że masz lepszy gust
Ineska :/

jak to się stało, że ja nie widziałam ines.ka Twojej sukni?? :) jakieś niedopatrzenie...Mnie się bardzo podoba i uważam, że jest dla Ciebie stworzona :) Ja nie podam linka, bo jeszcze się niezdecydowałam :) ale mam czas, poniewaz co wymyślę, to będę miała, gdyż mamę mam krawcową :)

Gość A ja dzisiaj jestem taka
Mnie zdecydowanie bardziej podoba sie suknia Ines.ki;):)

Gość le ale brzydka
ines.ka moze to i jest na styl a la hiszpanka. Ale ty chuba nigdy nie bylas w Hiszpanii i nie wiesz jak to tam wyglada. Moge ci z pierwszej reki powiedziec, bo mieszkam tam juz ponad rok, ze w Hiszpanii zadna panna mloda by w takiej sukni nie wyszla... Pozatym wspolczuje ci sprzedac ta sukienke. Swego czasu widzialam ich mnustwo na allegro i jakos nie schodzily. Ale racja o gustach sie nie dyskutuje, ale skoro ja pokazalas w temacie:Prosze o opinie, to musisz sie dostoswac zarowno do tych opinii pozytywnych jak i negetawnych. Jesli chodzi o moja sukenke to mam ja w ksztaclcie litery A, ale po co mam ja pokazywac skoro juz na wstepie kryrykujesz wszystkie inne.

spa_cja bo podalam 4 suknie do wyboru (na naszym topiku) i dziewczynom pokazalam moje zdjecie, i wszystkie stwierdzily ze to pasuje do mojej urody, charakteru i temperamentu:) jak hiszpanska Ines:D hehe moja mama rwez umie szyc, ale super ze twoja mama sie podejmie tego wyzwania:D coz, lepszy gust? no tak, lepiej ubrac z \'\'renomowanego\'\' salonu, w ktorym 50 sukienek jest do siebie podobnych a raczej tych samych i koloru...napewno nie bialego. lepiej ubrac sie jak tysiace innych dziewczyn. A ja lubie sie wyrozniac, nawet jak twierdzisz \'\'kiczowato\'\'. co do organizacji wesela, ma to wplyw- np. slub na plazy... no przeciez nie kazda wtedy suknia pasuje:) ale i tak pozdrawiam i zycze milego dnia wszystkim:)

Gość kafeteryjna anka
tak ines.ko tylko ty masz zajebista suknie, bo przeciez nie z salonu i w ogole jestes przecudowna i przeslodka.

le ale brzydka - widocznie zle zrozumialas ja nie prosilam was o opinie, tylko autorka, ja odpowiedzialam autorce, rzeczywiscie nie napisalam zrozumiale ale napewno nie napisalam \'\'co sadzicie o mojej sukience\'\' coz...w Hiszpanii moze nie ubieraja..styl sie przejadl? a ja mam juz kupca..mieszkam w Londynie i tutaj wchodzi taka moda, that\'s all

Gość
przestancie,kazdy ma inny gust.wyrazajmy swoje zdanie,ale nie mowmy,ze autorka nie ma gustu:O NMnie sie osobiscie podoba,ale tez zalezy kto jak wyglada w niej

Gość No taaak...
ieszka w Londynie, to wszystko tłumaczy.

kafeteryjna anka - tego nigdy nie powiedzialam, a napewno nie napisalam:) ja napewno nie skrytykowalabym twojej sukienki. A jesli miaalabym to zrobic to najpiew bym przemyslalabym czym byla spowodowana twoja decyzja. Pewnie chcialabym zobaczyc zdjecie i doradzic w czym innym ewentualnie byloby do twarzy. Ale widac ze za dobra jestem na kafe i zajmuje sie doradzaniem a nie krytykanctwem co poniektore z was. Mozna wyrazac swoja opienie w innym sposob. Bardziej kulturalny. No coz \'\'ble i koniec\'\' to napewna nie obiektywna opinia i napewno niekulturalna:) a potraficie dziewczynie cos inego doradzic czy tylko krytykowac? pozdrawiam 🌻

Gość le ale brzydka
doradzac ale owszem potrafimy. Ale Ty nie przyjmujesz slow krytyki. Ale spoko jesli ci sie twoja suknia podoba to najwazniejsze. Ja wyrazilam tylko swoja opinie na jej temat. Z tym ze hiszpanska to ona nie jest wcale.... I z tego co wiem panny mlode w hiszpanii nie chodzily kiedys tez w takich sukniach. Ale jesli Tobie sie podoba to gratuluje wyboru

Gość Wedding Planner
Ja też mam pomarańczowego nicka. Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, Ines.ka :) Ja nie chcę się "zaczernić", może inne panie tez nie chcą :)

Gość sorry ale co za roznica czy
pomaranczowy czy czarny? i tak jestes anonimowa i tak, wiec...?

Gość ta blond modelka
z szarmu wygląda jak tirówa :o zresztą te kiecki tez jak z ruskiego bazaru bleee

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ale kicz!!!!

Gość mangii
hehe wkrecałam was, wybrałam najbrzydsza suknie i czekałam na reakcje. Na szczęście nikomu sie nie podobała. SUKNIE Z SZARMU SĄ KOSZMARNE POPROSTU!!!!!!!!!!