Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mangii

Prosze o opinię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mangii
a ta która wybrałam to poprostu cos strasznego!!!

Gość łoj matko
ile wy wydajecie na te suknie?? chyba jakieś majątki... i po co tyle kasy idzie na 1 dzień.... zamiast tą kasę spożytkowac na mądrzejszy cel

ja jeszcze ślubu nie biorę :P ale póki co takie \'na księżniczkę\' suknie podobaja mi się najbardziej... i mówcie se co chcecie :P

Gość do ineski
zarąbista ta Twoja kiecka! ja mam podobną, z przodu krótka, z tyłu tren. mogę też ją nosić w wersji długiej. pzdr.

Gość mangii
Wyobraź sobie INESka ze wkręcałam!! Dla ciebie to szok co?? Najpierw wybrałas okropną suknie z Szarmu potem zmieniłaś na inną bo nikomu sie nie podobała- i kto tu nie umie reagować na krytykę wieśniaro?? Instruktorka tańca od 7 boleści!!!

Gość mangii
Ineska buuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość mangii
Ta twoja druga suknia tez dno!!!

Gość mangii
Z reszta niezłe musisz miec kompleksy zeby pytac o opinie po 100 razy udzielając na róznych tematach!!! I w kazdym podkreslając: jestem instruktorka tanc itd....

Gość Do mangii
Musisz być absolutną kretynką by podejmować temat tylko w celu wkręcania!!!! Albo jesteś wielbicielką własnej tandetnej produkcji sukien i chcesz wszystkie pozostałe firmy olać brudem! Jesteś dobry szpital w Tworkach pod Warszawą, musisz tylko dostać skierowanie (a z tym nie będziesz miała problemów)! Lecz się głupia, lecz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość A co byłaś tam
? Sprawdziłaś te Tworki, że polecasz?

Gość Do mangii
Z resztą skąd tyle wiesz o Ines.ka? Przebywasz tu codziennie z braku zajęć i tylko głupio krytykujesz (a krytyka Twoja jest niekonstruktywna). Dziewczyny, jak można wywalić stąd taką rąbniętą babkę????

Gość Do mangii
Jesteś MegaWkurzająca!!!!!!!!!! A sukienki SZARM i tak spodobały mi się, a przynajmniej część jest bardzo elegancka i piękna!

Gość Do mangii
No i widzisz!!! Znów tu jesteś!!! Zajmij się, kretynko, innymi sprawami!!!!!!! Żegnam!