Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truffffla

dziś o 20tej

Polecane posty

Gość truffffla

zażywam pierwszą pigułkę.Zawsze to jakis nowy etap ;)

skoro tak to może zażyj pozniej żeby uniknąc skutków ubocznych..zwłaszcza że pierwszy raz bierzesz wiec tym bardziej jesteś narażona.jakie bierzesz?:)

Gość truffffla
marvelon...kurcze,ulotke znam na pamiec,niby wszystko wiem.Tylko zastanawiam sie ,kiedy one zaczna działać ,czy to prawda ,ze od pierwszego dnia???jakos ciezko w to uwierzyc...mam chyba jakąś blokadę psychiczną

kiedy zaczynasz brac tabletki czyli w 1 dzien okresu i tak nie jestes plodna dlatego mozesz sie spokojnie kochac po 1 tabletce(robilam tak osobiscie;) ). do czasu gdy w normalnych okoloicznociach wystapilaby owulacja i bylabys plodna czyli do ok 11-14 dnia cyklu wezmiesz juz 11-14 tablek ktore nie dopuszcza do jej pojawienia się. dlatego wierz mi ze mozesz byc spokojna.:)

Gość truffffla
dzięki wielkie.zażyłam o 20 tej tę tabletkę i myślę ,ze będzie ok:)te działania uboczne ,chyba faktycznie występuja radko,tak jak zapewniają ,albo należę do mniejszosci,bo tutaj wszyscy trąbia o jakichś bolach głowy itp ,itd.Pozyjemy zobaczymy.Co do seksu i tak odczekam ,dla własnego komfortu psychicznego