Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana 25

Dzisiaj obrazilo mnie dwoch przystojnych facetow, przechodzilam ulica a oni

Polecane posty

Gość agnieszka---agusia---italy
na pewno znajdziesz sobie kogos

Gość Enko
A jak nie to trudno

Gość lklk
ale masz problem

ja jestem taka sobie i strasznie lubie jak sie za mna ogladaja.kiedys bylam 6kg chudsza i wtedy tez sie ogladali,choc faktycznie zadziej niz teraz

Niektorym facetom (w Polsce wiekszosci!) nie dogodzisz, zawsze znajda powod, zeby skrytykowac nawet jakbys nie wiem jak byla piekna. Olej to, jakbys byla grubsza to by Ci mowili, ze masz gruba dupe, to juz chyba lepiej byc "chuderlawa" ;). 🌼

Gość Enko
lepsza "chuderlawa" niż "głupia cipa" :p

teraz chetnie bym zrzucial kilka kilo ale w sumie skoro czesto slysze ze niezla ze mnie laska i ze ktos chetnie by............to mysle sobie ze po co sie odchudzac skoro faceci leca na mnie

grunt to byc zadowolona z samej siebie,bo jak sie akceptuje swoje cialo to i inni inaczej patrza na ciebie .i im tez wydajesz sie piekna

Gość Hoes
Znam dziewczynę, która jest bardzo wysoka i bardzo chuda. Można jej figurę porównac do Kate Moss. Niejedna pomyślałaby: zajebiście. Niestety nie dla niej. Wszędzie słyszy, że jest za chuda, że wieszak, że o nią to sobie można kości połamac, że fajna by była z niej laska, gdyby nie była taka chuda. Więc rozumiem aytorkę topiku, wiedząc, jakie moja koleżanka ma z tym problemy. Większośc kobiet siedzących na kafe ma problem z nadwagą, więc jadą po dziewczynie. Bycie za chudym, podobnie jak bycie za grubym, jest problemem.

Gość crazyfrog
dziewczyny kto Wam powiedzial, ze faceci lubia chudzielce i wieszaki???? Gazety?? Projektanci mody-geje??? Przeciez pomiedzy chudoscia a nadwaga jest jeszcze taki stan jak SZCZUPLOSC i to wlasnie szczuple kobiety sa atrakcyjne. Nie znam zadnego faceta, ktoremuy podobala sie mocno wychudzona dziewczyna.

Gość crazyfrog
podam jeszcze przyklad z zycia wziety. Mam 176cm i cale zycie dazylam do wagio 60kg. Dla was 60kg to pewnie otylosc, dla mnie to byla szczuplosc. W koncu udalo mi sie schudnac do tej 60kg i ilosc facetow ogladajacych sie za mna bardzo zmalala, a duzo osob pytalo mnie sie czy jestem chora. Teraz waze 66kg, mam ogromne powodzenie, a chude dziewczyny mnie za to nienawidza. NIe moga zrozumiec, jak taki grubas(w ich mniemaniu) moze sie podobac:)

Gość crazyfrog
*do wagi *tych 60kg

witaj ;) widzisz... każdy ma jakis problem, którym chce się tutaj podzielić i usłyszeć jakies słowo pocieszenia,lub po prostu chce wyrzucicć coś go boli, co gryzie... niestety ludzie tutaj w większości są strasznie nieprzyjemni, tylko krytykują, albo piszą o głupiej prowokacji...nie dają rad, tylko chamskie teskty piszą, a czytajac jeszcze bardzio Ci przykro. Boże, czy świat z debili kiedyś wyleczony zostanie? mało tu życzliwych osób naprawdę, ja w ogole tego nie rozumiem. czy tak trudno zropzumieć, że czasami ma się takie problemy (zdaniem niektórych głupie) że wstydzisz się podzielić nimi z kimś bliskim, czy nawet z koleżanką? wchodzi taka dziewczyna na forum, pisze ze jest chuda i jest to dla niej problem (dla mnie to zrozumiale, chociaz jestem za gruba) a wy jedziecie po niej jakby jakies przestępstwo popełniła... poza tym ja rozumiem, że przejmujesz się takimi słowami, ja tez się przyejmuję i potem nie mogę o tym zapomnieć, jak ktoś coś powie... coś, czego nie chcialabym usłyszeć. jest to niesamowicie przykre i na dlugo pozostaje w pamieci. ale nie nalezy tego brac az tak do siebie, trzeba pamiętac, że ONI Cie nie znają, nie wiedza jaka jestes, ile masz zalet itd... naprawdę ! takze pociesz się tym, że na pewno masz jakies zalety, cechy na ktore ktos zwróci uwagę :) .. nie denerwuj się. i nie przejmuj az tak bardzo, w koncu byli to anonimowi faceci... poza tym zauważyłam, że faceci zazwyczaj wymagają niewiadomo czego, na dyskotekach leca jak psy na te wszystkie panny \"barbie\" z idealnymi kształtami , tyle ze to jest tylko na jedna noc, a większość z nich ma dziewczyny normalne, przeciętne, a na imprezie z kumplami ida sobie po prostu popatrzeć. także potencjalna \"barbie girl \" nie ma takze szansy na normalny związek.

Gość jhknkkmm
co za brednie z tym ze faceci nie lubia szczuplych kobiet!!!! jesli facet mowi, ze kobieta powinna miec "troszke cialka "to ma na mysli cycki, a nie kawal i zwaly sadla czy oponki na brzuchu. jak laska jest gruba, tylek wyglada jak plyta chodnikowa to sie zadnej nie spodoba. kazdy woli szczuple bo nie roztyje sie az tak bardzo pp urodzeniu dziecka jak juz gruba laska. a jeszcze dodam ze jak facet mowi ze kobieta powinna miec troche cialka to znaczy to wlasnie troche, a nie nadwage 10kg jak wy to rozumiecie durne pizdy. SZCZUPLE GORA !! :)

Gość chuda too
hej wszystkim, ja tez jestem chuda.. i wiem co to znaczy, chlopak mi mowi przytyj rodzice przytyj znajomi orzytyj.. jesli mysla ze to takie proste niech sobie sami przytyja. Jem wszystko i o kazdej porze dnia i po prostu nie moge nic z tym zrobic:( nie dobrze jest byc grubym ale niestety chudzielce tez nie maja latwego zycia....:( tak zle, tak niedobrze:(

Gość wasilewski
A chudy chłopak to dopiero porażka :) Wiem, bo nim jestem :P

faceci to w ogole sa dziwni- jak za chuda niedobrze, jak za gruba tez nie, a jak w sam raz, to zawsze znajdzie sie te pare kilo, ktore moglaby zrzucic. jaki z tego moral? cieszmy sie z tego, ze jestesmy takie, jakie ejstesmy, kazda z nas predzej czy pozniej trafi na takiego, ktory zaakceptuje jej chudosc/grubosc/obfitsze ksztalty :) glowa do gory :)

Gość rozumiem Cie
ja tez jestem strasznie chuda waze 43 kg przy 165 :( jestem najchudsza ze wszystkich znanych mi osob. czesto slysze komentarze odnosnie mojej figury i teksty "przytyj wreszcie"bla bla bla juz nie moge tego sluchac. Jem wszystko na co mam ochote i kiedy mam ochote. No ale coz widac juz taka moja uroda, tez nie moge patrzec na te swoje wystajace zebra, brak piersi i tylka, ale nic z tym nie zrobie chyba ze sobie wszedzie wszczepie silikon. Nie bede Ci mowic "zaakceptuj siebie" bo sama mam z tym problem. Mam chlopaka, mowi ze jemu sie podobam, ale co on ma powiedziec? JEstesmy ze soba juz dlugo i jak zaczynalismy nasz zwiazek bylam nieco grubsza... mowi sie trudno.

Gość ożesz nożesz
Załamana 25 :) ja też niedawno mijałam takich dwóch panów, którzy mi się intensywnie przyglądali, jeden do drugiego powiedział - " zobacz jaka śliczna " a drugi na to " eeeeeeeeeee, co ty, taka chuda ! " :D Każdemu nie podpasujesz :p;)