Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana 25

Dzisiaj obrazilo mnie dwoch przystojnych facetow, przechodzilam ulica a oni

Polecane posty

Gość ewelajnanana
sorry mam pytanie z powodu 2 facetow juz sie zalamujesz ?? jest tyle ludz na ziemi i tyle samo gustow !!kazdy ma inny gust tnie ten facet to inny... jesli jestes ladna i szczupla to masz szanse na kariere modelki albo miss powinnas sie cieszyc pozdraiwam ;p

Gość strasznie
Ja też to pewnie usłysze , bo nosiłam xs a teraz już m .

Gość zgasdzam sie
zacznij brac anaboliki to przytyjesz

Gość hasta lavista
wiesz to nie to nie chudosc oni maja kompleksy bo sami sa burakami pastewnymi baby girl you are a flower

Gość Enko
Pij białka i kup sobie cieżarki

Gość strasznie
Boli cię ze to usłyszałaś , czy martwisz , że jesteś szczupła ?

Gość ten post to prowokacja

Gość zalamana 25
zadna prowokacja, boze juz oczywiscie jak ktos sczuply to pisze aby sie chwalic ? tak tak przyszlam tu aby moje grubsze kolezanki z forum na mnie siadly zalosne:(

Gość Enko
Taka Twoja dola

Gość zalamana 25
a kiedys jeszcze znjaomy mi dowalil w zarcie ze moglabym mu od czasu do czasu cos skrobnac a nie milczec bo on sie stara, tylko nie moje zdjecia bo jestem strasznie chuda fajnie, co nie?

Gość agnieszka------agusia---italy
wiele dziewczyn marzy o tym bymiec figure modelki a ta narzeka . wiec albo ma cos z psyche albo prowokuje

Gość strasznie
Nie po prostu rozmowa taka sama jak otyłość czy rozstanie .

Gość zalamana 25
tak mam cos z psychika, boze nie sadzilam ze niektorzy ludzie mnie tak tu zjada nie slyszalas o dobrej przemianie materii? nie slyszalas ze ktos moze byc chudy bo po prostu nie moze przytyc? czy osoba chuda nie ma prawa narzekac? chyba jak osoby z boku mowia ze zgrabna jestem ale wygladam jak anoreksja to cos w tym jest

Gość lolek z krainy lolków
jedz tluste zarcie i dojadaj budyniami, paczkami ? Ubieraj ciuszki w kolorach jasnych pogrubiajacych typu biel, roz...

ciesz sie z dobrej przemiany materii, a to ze jestes chuda to nie jest zadna obraza. mi maz mowi ze powinnam troche schudnac i sie nie obrazam wcale

Gość Enko
Musisz przypakować

Gość strasznie
agnieszka------agusia---italy - a ty nic byś u siebie nie chciała zmienić jesteś w 100% ZADOWOLONA , JAKOś WąTPIE . Czy to znaczy że masz chorą psyche ?

Gość Do autorkiii
Nie martw sie kochana. Dziewczyny wlasnie takie sa. Jak ktos napisze, ze ma problemy z chudoscia to od razu dowalaja bo sadza, ze sie chwalisz. Nie rozumieja, ze bycie chuda wiaze sie naprawde z przykrymi sytuacjami. Nie rozumieja jak mozna narzekac jak sie jest szczupla ale ja cie rozumiem. tacy sa Polacy:( Przykry narod:( jedz wiecej, wcinaj ciagle:)

Gość Do autorkiii
Nie martw sie kochana. Dziewczyny wlasnie takie sa. Jak ktos napisze, ze ma problemy z chudoscia to od razu dowalaja bo sadza, ze sie chwalisz. Nie rozumieja, ze bycie chuda wiaze sie naprawde z przykrymi sytuacjami. Nie rozumieja jak mozna narzekac jak sie jest szczupla ale ja cie rozumiem. tacy sa Polacy:( Przykry narod:( jedz wiecej, wcinaj ciagle:)

Gość prowokacja_====++--==

Czy chcialabym cos w sobie zmienic NIE - choc to nie oznacza ze jestem perfekkt. mam pewne wady fizyczne ale nie obrazam sie i nie przezywam tak tego jesli ktos mi powie ze mam np duzy nos. poza tym powiedzenie ale ona chuda to dla mnie zadna obraza

Gość to marsz na siłownie i nabierz
masy :classic_cool:

Gość Do autorkiii
No i pisza, ze prowokacja bo dla naszyc h pan narzekanie na szczuplosc ciala jest czyms abstrakcyjnym. Nie wiem... czy to sie bierze z zawisci czy jak?

Gość zalamana 25
wlasnie widze ze zostalam zjechana i nie wiem za co... za to ze napisalam ze jestem chuda i kazdy na to mi zwraca uwage? moglam nic nie pisac..

Gość strasznie
Ty może się nie czułabyś obrażona , bo chyba się przyzwyczaiłaś , ale ludzie są różni , i w tym cały urok .

Gość to zrob sobie
cycki , bedziesz od razu okraglejsza..

Gość jak by facet miał taki problem
wysłały byscie go na siłownie i nikt nie mówiłby że to chamstwo!!!!!!!!

Gość strasznie
to zrob sobie --- dziękujemy za błyskotliwe wypowiedzi ;) Do widzenia ;( Pa pa

Gość do załamana 25
ja Cię rozumiem, też mam ten "problem" (jestem wysoka i chuda) i różne komentarze (ale od znajomych mi osób), że jestem chuda i powinnam więcej jeść, i w podobnym stylu. A teraz nadchodzi lato i ta całą naszą chudość będzie lepiej widać, ale głowa do góry!:) wszyscy nie mogą być tacy sami... I masz rację z tym, że faceci wolą najczęsciej te o bardziej kobiecych kształtach, czyli normalne, przecietne dziewczyny, takie chudzinki jak my (a do tego wysokie) mało komu się podobają;-)